GONAL-F 450 + ÇATLATMA İĞNESİ + NORMAL İLİŞKİ

alplina

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2019
518
474
103
Merhaba, siteden yazılanları yıllardır takip ediyorum. Fakat ilk kez yazıyorum. 2 senedir çocuk istiyoruz fakat hiç gebelik oluşmadı. Geçtiğimiz ocak ayından itibaren tedavi olmaya karar verdik eşime de bana da testler yapıldı.Eşimde herhangi bir problem çıkmadı. Yaşım 32 amh testim yumurtalık rezerv 0,98 çıktı.( yaşıma göre düşükmüş.) Rahim filmi çektirdim sağ tarafta yapışıklıklarım olduğu söyledi.3 Kere Klomen + çatlatma tedavisi uygulandı. Malesef sonuç alamadık. Şuan Gonal-f 450 iğne tedavisine başladık. günde 50 lik dozla göbeğimden iğne vuruluyorum. Benim gibi bu süreçten geçen arkadaşlarımın yardımına ihtiyacım var. Bu tedavilerden geçip hamile olan var mı? Kaç yumurtanız oluştu?

Cnm Bnde üç ay klomen kullandım olmadı .sonra gonal f kullandım o ayda olmadı.ondan sonra ki ay bayram yüzünden gonal f kullanamadık ama hamile kaldım o ay.dün öğrendim hatta hamile olduğumu.doktora söyledim hiç bişey kullanmadım hamile kaldım diye .doktor da kullandığın iğnelerin altı ay etkisi olur dedi bu ay kullanmasan da etkisi olmustur ve zaten bayram olmasaydı bile bu ay gonal f vermeyecektim çünkü üst üste kullandırtmayacaktım yani ara verecektik zaten

Benim de bir başarısız klomen denemem oldu, şuan menogon+çatlatma+normal ilişki denedik bakalım bekliyoruz, inş nasip olur hepimize sıkma canını herşeyin çözümünün olduğu zamanda yaşıyoruz iyiki de

çok sevindim inan bana böyle olumlu şeyler okuyunca bana güç veriyor yazdığın için teşekkür ederim Allahım sağlıkla kucağına almanı naip etsin inşallah

ben daha iğneleri bitirmedim cuma yada cumartesi çatlatır bende beklemeye geçerim sanırım Allahım inşallah hayırlı haberlerini almayı nasip etsin sana

çok sevindim inan bana böyle olumlu şeyler okuyunca bana güç veriyor yazdığın için teşekkür ederim Allahım sağlıkla kucağına almanı naip etsin inşallah
Amin cnm allah razı olsn.dilerim en kısa zamanda sende bu güzel duyguyu tadarsın. Ben gonal f den sonra kendiliğinden hamile kaldım işte .ve bende insülin direnci, yumurta tembelliği ve biraz da kilo olmasına rağmen hamile kaldıysam gerisini sen düşün .bu arada bnm daha çok yeni. Daha bir aylık .keseyi bile daha görmedik. Perşembe günü beta değerime bakılacak o zmn anlaşılacak sağlıklı bir gebelik mi

Aminn canim cok tesekkur ederim keske daha once acsaymisim konuyu dr bitane yumurtan olusmus oda yapisiklik tarafinda diyince bayagi moralim bozulmustu. Ama simdi yeniden umutlandim sayende . Insallah sende kalp atasini duyarsin saglikli bir gebelik gecirirsin

Ay inşallah cnm.bnm yumurta oluşuyor ama büyümüyordu.bu ay ilaç iğne kullanmadık diye hiç umudum yoktu adet olacağıma kesin gözüyle baktım.test yaparken bile tek çizgi diye hazırladım kendimi .umudunu kaybetme olur inşallah seninde

Güzel şeyler hiç beklemediğin anda gelirmiş seninki de öyle olmuş. ben her ay umutlanıyorum hatta o hormonları almaya başlayınca daha çok hevesleniyorum ama adet olmaya yakın hep hüsran o idrar testlerinin dili olsada konuşsa :)

Sen yine iyi test yapmışsın bak ben on aydır gebelik düşünüyordum bu güne kadar hiç Test yapmadım .çünkü adet olacam diye bekliyordum ve yanılmıyordum.ilk defa dün yaptım ama inanmayarak ve ilk defa adetim gecikince yapmak istedim

Çok şükür Allah sana nasip etmiş. Darısı benim başıma inşallah :)

Merhaba bişey sorucam bende 7 8 aydır gebe kalamıyorum tedaviye başlamak istiyorum ama ne yapmam gerektiğini hiç bilmiyorum yardımcı olurmusunuz adetin 3. Günimü gitmem gerekli yada yumurtlama dönemimdemi hiç biley bilmiyorum

canim ben doktora adetimin 2. Gunu gidiyorun ve adetliyken alttan muayrnr oluyorum sende bence adetin 2. Gunu icin bir randevu al hem hormon testleride o gunlerde yapiliyor. Kac yasindasin ?

22 yaşındayım eşi de 26
Canim eşin de sen de coķ gençsiniz.Ne güzel insallah Allah kalbinize gore verir. Dedigim gibi adetliyken 2. Günü randevu al doktorun yönlendirir seni büyük ihtimal yumurta takibi yapar 7 ay oldu diyorsun 1 seneye kadar olmamasını normal karşılıyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…