• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Gonal-f 450 75 ml kullananlar sorum var...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Arveda

Üye
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2021
229
107
23
31
Arkadaslar gonal-f ignesini 150 ml hergun vurunmami soylediler 3 aksam 150 ml kullandim ama bu aksam 75 ml kaldı bitti sizdede boyle oldumu

Canım kalem olanın içinde tam 450 lik çıkar. Flakon ise tam 600 Luk çıkıyor. Yani her halükarda fazla vurmussun ya da içerde olan kalan sıvıya yanlış bakıyorsun.

Arkadaslar gonal-f ignesini 150 ml hergun vurunmami soylediler 3 aksam 150 ml kullandim ama bu aksam 75 ml kaldı bitti sizdede boyle oldumu
Canım dozu kaç ki seninkinin 900 lük kullandım bende 6 gün gitmesi lazım sana görüntü atarmısın bize yardımcı olalım 🙏🏻 bunlardan hangisi sendeki ortadaki ise eksik yapmışsın en alttaki ise fazla yapmışsın
images.jpeg

Canım dozu kaç ki seninkinin 900 lük kullandım bende 6 gün gitmesi lazım sana görüntü atarmısın bize yardımcı olalım 🙏🏻 bunlardan hangisi sendeki ortadaki ise eksik yapmışsın en alttaki ise fazla yapmışsınEki Görüntüle 3039575
Canim bunlardan degil benim kullandigim kendim hazirliyorum amabugun hemsireye sordum teşekkür ederim 🌹🙏

Canım kalem olanın içinde tam 450 lik çıkar. Flakon ise tam 600 Luk çıkıyor. Yani her halükarda fazla vurmussun ya da içerde olan kalan sıvıya yanlış bakıyorsun.
Yok canm ben kendim hazirliyorum hazir siringada degil benimkide oyuzden teşekkür ederim 😉🌹🙏

Back