gonal f 300 ihtiyacı olanlar

gonalf 300luk normal fiyati 230 tl... hastane yakinlarindaki eczanelerden alinirsa 200 falan oluyor... ustelik son kullanim tarihi ileri ....

anlatmak istedigim ilaclar konusunda gercekten daha da yardimci olmaya calisalim... cok zor bir mucade icindeyiz....

siz bu ilaci ssk dan yada sosyal guvence ile almadiniz dimi...

eklemei unuttum... birde sehir disindan gelen ilacsa kargo parasida veriliyoo ....:

Son düzenleme:
eklemei unuttum... birde sehir disindan gelen yada sehir disindan farketmez ilacsa kargo parasida veriliyoo

Bende de gonal f 450lik 4 adet, cetrodite 3 adet, çatlatma iğnesi 1 adet bulunmaktadır... Son kullanma tarihi 2010... ıhtiyacı olan arkadaşlarım irtibata geçebilirler.... Yardımcı olmak isterim

Bende de gonal f 450lik 4 adet, cetrodite 3 adet, çatlatma iğnesi 1 adet bulunmaktadır... Son kullanma tarihi 2010... İhtiyacı olan arkadaşlarım irtibata geçebilirler.... Yardımcı olmak isterim

özeline yazdım 3 adet gonal f fiyatını yazarsan sevinirim.

merhaba bende tüp bebek tedavisine başlayacağım yakında.söylediğiniz bu ilaçlar hiç kullanılmışmı. paket açılmışmı. birde bunların hepsini alsam ne kadar istersiniz.çok ihtiyacım var.sizinle nasıl bağlantıya geçebilirim.ilgilenirseniz çok sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…