gömülü diş ameliyatı

pink2

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2014
378
666
113
34
merhaba benım 4 tane gömülü dişim vardı..gecen sene operasyonla ıkı tane aldırdım..diğer ıkısını de onumuzdekı ay ıcerısınde aldırıcam..fakat antıbıyotık ve agrı kesıcılere karsı alerjım cıktı..bugun capa tıp fakultesıne gıdıp alerjı testı ıcın randevu almak ıstedım..onlarda 6 ay sonraya verdıler :18: fakat dıs hekımıne gıdıp acıl amelıyat olmam gerekırse bıraz daha one alabılıceklerını soyledıler ve dıscımden hangı ılaclar yada amelıyat sırasında ne gıbı işlem yapıcaksa bununla ılgılı kagıt ıstedıler sanırım..amelıyat sırasında kullanıcagı ve daha sonra antıbıyotık ve agrı kesıcı kullanacagım ılaclar hakkında..yarın dıscıme randevu aldım bununla ılgılı bılgı verıcem ve verdıgı kagıttakı ılaclar ıcın alerjı testı yaptırıcamm..fakat cok korkuyorum amelıyat anında sorun olusurmu yada daha sonra dıye cok mutsuzum gercekten..napıcamı bılemez haldeyım.çunku ataklarım cok sıddetlı acaba bu testler amelıyat anında işe yararmı ...yada boyle alerjı hastalarınız ıcın uyguladıgınız bı yontem varmı..aydınlatırsanız gercekten cok sevınıcem...tesekkurler sımdıdenn...

Son düzenleme:

diş çekimi sonrası antibiyotik vermiyolar ama olası ağrılar için ağrı kesici veriyolar. bence söyle acele diş çekimi yaptırmam gerekiyo diye ona göre daha erken zamana denk gelsin. bu arada ben o işlemi ameliyat olarak görmüyorum zaten kendileri de ameliyat demiyo küçük bi operasyon diyolar çünkü o işlemi bende yaptırdım gayet normal bi diş çekimi gibi tek var bunda 2-3 dikiş oluyo. diş etini uyuşturuyo kesip içinde ki dişi çıkartıp dikiş atıyo ve o ilaçlara karşı alerjin çıkmazsa da bi sorun olmaz

merhaba tesekkur ederım cvp nız ıcın oncelıkle gecen sene antbıyotık vr agrı kesıcı kullanmıstım operasyon sonunda bıde kıst vardı dısımde belkıde ondan..fakat benım suan ilaç alerjım var...yanı yarım agrı kesıcı bıle bende tekrar atak meydana getırıyo..o yuzden kafam cok karıstı yanı alerjık hastalara uygulanan bı yontem varmı dıye..çunku atak hallerı rısklı hale gelıyor..dudak el ve vucutta kabarmalar olusuyo 3 aydır agrı kesıcı ıcemıyorum bu yuzden..dişimde agrımaya baslayınca butun rısklerı aldım artık..ama içim hiç rahat degıl

iyi de canım bu sadece diş için önemli olmamalı Allah korusun en ufak bi hastalığın olsa ilaç kullanman gerekse şu durumda kullanamazsın bence en acilinden alerji testini yaptır

iyi de canım bu sadece diş için önemli olmamalı Allah korusun en ufak bi hastalığın olsa ilaç kullanman gerekse şu durumda kullanamazsın bence en acilinden alerji testini yaptır

bende bunun ıcın ugrasıyorum.Çok zor tabı allah daha buyuk hastalıklar vermesın ama gercekten sabır ısteyen bır durum..istanbulda sadece ıkı tane devleet hastanesı yapıyomus ve malesef sıra beklemek gerek 6 ay dedıler sok oldum ..:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…