geçmiş olsun canım ben yeni gömülü diş ameliyatı oldum daha öncede kanal tedavisi yaptırmıştım aşırı derecede korkuyordum terler akıttım korkudan canım acır diye ama hiiiiç birşey hissetmiyorsun rahat ol
sadece bütün işlemler bittikten sonraki günlerde ağrı yaşayabilisin şiddetlide olabili ama geçici bir durum
tedavi başlayana kadar antibiyatik kullanıyomusun peki
bende bu konuda tavsiye bekliyorum.
bir bilen, evet ben falanca yerde hallettim, gayette iyiydi dese koşup gideceğim...
bu konuda bilgi için,
beni arkadaş olarak ekleyebilirsiniz,
hepimize geçmiş olsun...
yukarıda tamamen gömülü olanlardan bahsedilmiş..
Ben oyönden şöyle şanslıydım tamamen gömülü değil yarısı gömülüydü.
aylardır acıyla sızıyla yarısı çıkmış zaten meğer..
Oyüzden doktorum kolay çekilir korkma dedi.
Yukarısındaki yirmilik dişim ise tamamen çıkmıştı onuda çekelim daha rahat edersin demişti
ama nasıl bişi olduğunu bilmeden önce cesaret edemedim ona.keşke aldırsaymısım ilerde
uğraşmazdım.
birde sağda yirmilik var ama o hiç çıkmamış ve an yatmış tamamen diğer dişlere
baskı uyguluyormuş.
şuan problemim yok onuda almayalım dedim.
Fakat tamamen içte gömülü olduğundan sanırım onu bukadar kolay alamazlardı.
nasıl alırlardı bilemiyorum ama çok basit bi işlem gibi anlatıp alalım hemen dediğine göre
öyle aşırı korkulu olmasa gerek.
yüzünüz gözünüz şişiyorsa hiç bekletmeyin derim çünkü bu durum hep tekerrür ediyor.
inanım bir antibiyotik ağrı kesici bile yazmadı. ağrırsa evdeki ağrı kesicilerinden kullan dedi okadar.
ertesi gün birgün önce dişimi çektirdiğimi bile unutmustum yüzüm normal yemem içmem konuşmam normaldi.
sorularınız olursa klinikle ilgili yad operasyonla ilgili cevaplayabilirim arkadslar.
Yıllarca ağrıdı aylarcada ağır birşekilde çektim sırf korkumdan meğer hiç değmezmiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?