- 15 Aralık 2010
- 134
- 2
merhaba arkadaslar bundan 1 hafta kadar önce inanılmaz derecede yüzüm şişti ve ön dişimin yanındaki dişim dolguydu apse yaptı birde o yetmezmiş gibi arkada 6 numaralı azı dişim agrımazmı allahım yüzüm gözüme kadar şişti neyse doktora gittim doktor baktı film istedi cektrdim ben ne diye gidiyorum neyle karsılasıyorum ön dişime kanal tedavisi uygulanıcagını söyledi önceki diş hekimi sağolsn bastan savma yaptıgından mahvetmiş azı dişime gelince büyük derecede kist olsumus kızlar ve o azı dişimin yanındaki dişide etkilemeiş kistli diş cekilicek bu kesin öbürünüde kurtarmaya calısıcaklar kurtulamazsa oda cekilcek ve yerine implant yapılacak cok korkuyorum acırmı sizce bu cekim dün gittim doktor baktı cekemedi alevlenme yapar dedi pzt randevu verdi baska bir cerrah daha görücekmiş ön dişlerimn o taraftada kist baslamıs agzımda bircok problem varya eskiden cok iyiydi doktorlar bile tebrk ederdi ama önceki dişcim mahvetti beni küçücük bir çürük için gittim basıam gelenlere bakın ayrıca işin en kötüsü agzımda alt cenemde birtane süt dişim kaldı alt ön dişlerin yanında bir diş cok sasırıyodum yıllardır neden düşmedi diye megerse altta gömülü diş varmıs hiç agrısıda yoktu halbuki bilmiyodum yeni öğrendim işte bende ameliyat olucak dediler diş resmen ters dönmüş içerde cok korkuyorum kzılar acı cekicekmiyim ödüm kopuyor tedavimi ankarada gatada yaptırıyorum cok iyi dediler ordaki bir doktoru tavsiye ettiler bizde ona gidiyorz daha tedaviye baslamadık ama pzt baslıcak korkulu günler yardım edin arkadaslar bunalrı yasayanınız varsa bilgi verin bana acıcak mı o an duyucakmıyım lütfen cevpalarınızı bekliyorum benim gibi olan herkezede allah yardm etsin