C crossroad Aktif Üye Kayıtlı Üye 29 Temmuz 2011 86 1 46 Gaziantep 14 Eylül 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi crossroad #1 Merhabalar... Gömlek yakaları ve kolları ile ilgili problem malum her evde var. Çok giyilmese bile yaka ve kollarda kirlenme oluyor. -Arap Sabunu -Sabun -Bulaşık Deterjanı -Aspirix gibi bir çok şey duydum. Peki hangisi kirleri daha kolay çıkartır ve gömleğe zarar vermez. Önerilerinizi bekliyorum.
Merhabalar... Gömlek yakaları ve kolları ile ilgili problem malum her evde var. Çok giyilmese bile yaka ve kollarda kirlenme oluyor. -Arap Sabunu -Sabun -Bulaşık Deterjanı -Aspirix gibi bir çok şey duydum. Peki hangisi kirleri daha kolay çıkartır ve gömleğe zarar vermez. Önerilerinizi bekliyorum.
Q Queen of the North Kuzeyin Kızı Pro Üye 14 Mayıs 2010 16.477 22.428 598 14 Eylül 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi crossroad #2 ben bılgımız beyaz kalıp sabunla yaka ve manşetlerını çitiliyorum cok yıpratmadan sonra makınaya atıyorum cok kirli ise bir gece ıslatabılırsın deterjanlı suda cıkmayan leke görmedım ben
ben bılgımız beyaz kalıp sabunla yaka ve manşetlerını çitiliyorum cok yıpratmadan sonra makınaya atıyorum cok kirli ise bir gece ıslatabılırsın deterjanlı suda cıkmayan leke görmedım ben
de_niz Yol arkadaşım Kayıtlı Üye 28 Ocak 2013 5.477 95 163 4 Ocak 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi crossroad #3 Ben sadece aspirins diyorum lekelerin üzerine sıkın ve makineye atın