tatlım, gömlek ihtiyacım var. alma konusunda ciddiyim. ama görmeden nasıl kesin alırım diyebilirim? istersen whatup'tan görüşebiliriz.Ü
HERRY ÜRÜNÜDÜR ÖNÜNDEKİ DETAYLAR ÜTÜLENİRSE ÇOK ŞIK OLUR
EKOL ÜRÜNÜDÜRDÜĞME YOK BAĞCIKLARI VAR SIFIR BU DA HEPSİ GİBİ TERTEMİZ
LCW ÜRÜNÜDÜR
YANLARDAN BAĞCIKLARINI GEÇİRİP BELDE BAĞLADIĞIN BİR MODEL ÇOK ŞIK DÜĞÜN VE ÖZEL GÜN İÇİN BEYAZI DA VAR
ÇOK CİDDİ DURUŞU VAR CEKET GİBİ DURUR YARIMDAN AZ UZUN KOL BOYU GİZLİ DÜĞMELİDİR
40 BEDEN
İSTEMEDİĞİNİZ KADAR GÖMLEK VAR LCW VE HERRY ÜRÜNLERİDİR TANESİ 12 TL TOPLU OLURSA 10 OLUR. PİYASADA 30-35 E OLAN GÖMLEKLERİ 12 YE VERİYORUM ELİMDE 20 YE YAKIN VAR BEĞENİRSENİZ VE KESİN ALRIM DERSENİZ EKLERİM KAPIDA ÖDEMELİ GÖNDERİYORUM
son gömleğe bayıldım. keşke uzun kollu olsaymış.Eki Görüntüle 1312893 southblue m beden uzun kollu gömlek. Kol ve önünde siyah düğme detayı yandan fermuarlı sayılı giyildi 8 tl işyeri için uygun.
Eki Görüntüle 1312903 kolları işlemeli beyaz gömlek. çok şık önü düğmeli bol model olduğu için s bedene de uyar. Etiket m beden 10 tl
Eki Görüntüle 1312907 yarım kollu önü boncuk işlemeli bel detayı çok hoş şık bir gömlek s-m bedene uyar 10 tl
Eki Görüntüle 1312908 yanlardan büzgülü yarım kol beyaz-ekru arası renginde gömlek. 42 beden diyor ama 40 a da uyar 7 tl
Eki Görüntüle 1312910 koton marka mavi beyaz çizgili herkesin dolabında bulunması gereken kurtarıcı gömlek :) 40 beden ama dar kalıp 38 e uyar. 5 tl
Eki Görüntüle 1312912 kolsuz renkli çizgili gömlek. Küçük pulları var. Ince bir kemeri vardı ama bulamadım. çok şık. bence Kemersiz de olur 38 beden az giyildi 10 tl
hiçbirinde pamuklanma yoktur...1. ve 5. sıradaki gömleği 2 kez giyebildim çok hızlı kilo aldığım için. sadece özel zamanlarda giyildi. düşünürseniz ölçü verebilirim.
sağlık olsun :) teşekkürler beğendiğiniz için.son gömleğe bayıldım. keşke uzun kollu olsaymış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?