• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gömlek-Etek-Tupper/bulunmustur

dergun80

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2014
593
81
123
Arkadaşlar,

1) GÖMLEK
40 Beden
Takım elbise içine veya siyah etek üzerine giyilebilecek
Yıpranmamış
Şık gömlek arıyorum.

2) ETEK
40 Beden
Dar kesimli
Boyu 70 cm civarı
Resmi görünümlü etek arıyorum.

3) TUPPERWARE
Küçük saklama kapları,
Slikon fırça,
Spatula vb. arıyorum.

Elinde olan bayanlar paylaşırsa, diğer alıcılar da görmüş olur :)

Silikon spatula var ben de beyaz istersen resim atarım:KK49:
bu da gömlek 5 tl
20141026_145902.jpg

20131226_200629.jpg
southblue m beden uzun kollu gömlek. Kol ve önünde siyah düğme detayı yandan fermuarlı sayılı giyildi 8 tl işyeri için uygun.

20131226_201108.jpg
kolları işlemeli beyaz gömlek. çok şık önü düğmeli bol model olduğu için s bedene de uyar. Etiket m beden 10 tl

20131226_200944.jpg
yarım kollu önü boncuk işlemeli bel detayı çok hoş şık bir gömlek s-m bedene uyar 10 tl

20131226_201023.jpg
yanlardan büzgülü yarım kol beyaz-ekru arası renginde gömlek. 42 beden diyor ama 40 a da uyar 7 tl

20131226_200708.jpg
koton marka mavi beyaz çizgili herkesin dolabında bulunması gereken kurtarıcı gömlek :) 40 beden ama dar kalıp 38 e uyar. 5 tl

20131226_200758.jpg
kolsuz renkli çizgili gömlek. Küçük pulları var. Ince bir kemeri vardı ama bulamadım. çok şık. bence Kemersiz de olur 38 beden az giyildi 10 tl

hiçbirinde pamuklanma yoktur...1. ve 5. sıradaki gömleği 2 kez giyebildim çok hızlı kilo aldığım için. sadece özel zamanlarda giyildi. düşünürseniz ölçü verebilirim.

Şarjım yok bu resimdekinin en büyük olanı orjinalini atarım aradığın buysa
silikon-spatula-360x360.jpg

gL7d4Q.jpg
Ü
HERRY ÜRÜNÜDÜR ÖNÜNDEKİ DETAYLAR ÜTÜLENİRSE ÇOK ŞIK OLUR

lzMJzp.jpg

EKOL ÜRÜNÜDÜRDÜĞME YOK BAĞCIKLARI VAR SIFIR BU DA HEPSİ GİBİ TERTEMİZ

lzMJzE.jpg

LCW ÜRÜNÜDÜR

78l9mP.jpg

YANLARDAN BAĞCIKLARINI GEÇİRİP BELDE BAĞLADIĞIN BİR MODEL ÇOK ŞIK DÜĞÜN VE ÖZEL GÜN İÇİN BEYAZI DA VAR

2QDLmL.jpg

ÇOK CİDDİ DURUŞU VAR CEKET GİBİ DURUR YARIMDAN AZ UZUN KOL BOYU GİZLİ DÜĞMELİDİR
40 BEDEN
İSTEMEDİĞİNİZ KADAR GÖMLEK VAR LCW VE HERRY ÜRÜNLERİDİR TANESİ 12 TL TOPLU OLURSA 10 OLUR. PİYASADA 30-35 E OLAN GÖMLEKLERİ 12 YE VERİYORUM ELİMDE 20 YE YAKIN VAR BEĞENİRSENİZ VE KESİN ALRIM DERSENİZ EKLERİM KAPIDA ÖDEMELİ GÖNDERİYORUM

gL7d4Q.jpg
Ü
HERRY ÜRÜNÜDÜR ÖNÜNDEKİ DETAYLAR ÜTÜLENİRSE ÇOK ŞIK OLUR

lzMJzp.jpg

EKOL ÜRÜNÜDÜRDÜĞME YOK BAĞCIKLARI VAR SIFIR BU DA HEPSİ GİBİ TERTEMİZ

lzMJzE.jpg

LCW ÜRÜNÜDÜR

78l9mP.jpg

YANLARDAN BAĞCIKLARINI GEÇİRİP BELDE BAĞLADIĞIN BİR MODEL ÇOK ŞIK DÜĞÜN VE ÖZEL GÜN İÇİN BEYAZI DA VAR

2QDLmL.jpg

ÇOK CİDDİ DURUŞU VAR CEKET GİBİ DURUR YARIMDAN AZ UZUN KOL BOYU GİZLİ DÜĞMELİDİR
40 BEDEN
İSTEMEDİĞİNİZ KADAR GÖMLEK VAR LCW VE HERRY ÜRÜNLERİDİR TANESİ 12 TL TOPLU OLURSA 10 OLUR. PİYASADA 30-35 E OLAN GÖMLEKLERİ 12 YE VERİYORUM ELİMDE 20 YE YAKIN VAR BEĞENİRSENİZ VE KESİN ALRIM DERSENİZ EKLERİM KAPIDA ÖDEMELİ GÖNDERİYORUM
tatlım, gömlek ihtiyacım var. alma konusunda ciddiyim. ama görmeden nasıl kesin alırım diyebilirim? istersen whatup'tan görüşebiliriz.

bendede bunlar var
:)

Eklentiler

• gomlek1.JPG
    gomlek1.JPG
    322,4 KB · Görüntüleme: 79
  • gomlek3.JPG
    gomlek3.JPG
    184,1 KB · Görüntüleme: 98
  • gomlek6-2.JPG
    gomlek6-2.JPG
    336 KB · Görüntüleme: 97
  • gomlek9-2.JPG
    gomlek9-2.JPG
    155,4 KB · Görüntüleme: 61
  • IMG_1148.JPG
    IMG_1148.JPG
    119,8 KB · Görüntüleme: 96
size gönderdim göndereceğimi ancak ben gece gönderebiliyorum kızım var bu kadar ciddi bir sapık tepkisiyle karşılaşacağımı bilseydim whatsuptan beni eklemeniz için 12 de aramazdım kusura bakmayın siz ciddi alıcıysanız ben de ciddi satıcıyım ama kızım var diye gece atabiliyorum foto demeyi unuttum tek hatam bu oldu lütfen bir daha no iletmeden önce bir kez daha düşünün çünkü karşınızdaki bir sapık değil kızı için harçlık çıkarmaya çalışan bir anne olabilir gecenin bir yarısında siz mışıl mışıl uyurken...iyi günler.burdan herkes duysun konuma ya da özelime tel bırakmayın ben buraya sadece foto eklerim güvenen güvenir güvenmeyen buyursun diğer satıcılarla anlaşsın .herkese iyi alışverişler.

Eki Görüntüle 1312893 southblue m beden uzun kollu gömlek. Kol ve önünde siyah düğme detayı yandan fermuarlı sayılı giyildi 8 tl işyeri için uygun.

Eki Görüntüle 1312903 kolları işlemeli beyaz gömlek. çok şık önü düğmeli bol model olduğu için s bedene de uyar. Etiket m beden 10 tl

Eki Görüntüle 1312907 yarım kollu önü boncuk işlemeli bel detayı çok hoş şık bir gömlek s-m bedene uyar 10 tl

Eki Görüntüle 1312908 yanlardan büzgülü yarım kol beyaz-ekru arası renginde gömlek. 42 beden diyor ama 40 a da uyar 7 tl

Eki Görüntüle 1312910
koton marka mavi beyaz çizgili herkesin dolabında bulunması gereken kurtarıcı gömlek :) 40 beden ama dar kalıp 38 e uyar. 5 tl

Eki Görüntüle 1312912 kolsuz renkli çizgili gömlek. Küçük pulları var. Ince bir kemeri vardı ama bulamadım. çok şık. bence Kemersiz de olur 38 beden az giyildi 10 tl

hiçbirinde pamuklanma yoktur...1. ve 5. sıradaki gömleği 2 kez giyebildim çok hızlı kilo aldığım için. sadece özel zamanlarda giyildi. düşünürseniz ölçü verebilirim.
son gömleğe bayıldım. keşke uzun kollu olsaymış.

Back