Gömleğini güzel ütülemedi diye karısını ütüledi

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
42.837
Puanlar
898
$psiopat koca.jpg
İngiliz, Cambirdge Üniversitesi mezunu başarılı 25 yaşındaki Colin Read, gömleğini güzel ütüleyemedi diye karısı Elizabeth'in üstüne sıcak ütüyü bastı. Prestijli bir firmada yatırım danışmanlığı yapan ve yılda 90 bin Sterlinden (yaklaşık 235 bin TL) fazla kazanan genç adam daha önce de karısını sandviç yapmayı unuttuğu için kesmişti. Read, mahkeme kararıyla şimdi karısına sadece 2 bin Sterlin (yaklaşık 3 bin 200TL) ödeyecek fakat kamu hizmeti cezasını çok "yoğun" bir işi olduğu için yapmayacak. hürriyet

Son düzenleme:
yine merkep yine merkep diye bi atasözü mü ne vardı neydi o söz:27::27:

karısı da hala terk etmemiş sanırım

kestiği zaman ayrılmadıysa biz ne yapalım :27:

istemsiz güldüm:1:
kadın da haketmiş mi desem ne desem. adam ütülemeden önce sandviç kesemedi diye kadını kesmiş. böyle manyağa katlanmaya devam ederse olacağı bu. ayrıca kadına şiddete ceza konusunda bizden daha kötü ülkeler de varmış..

Ne demişler okumak cahilliği alır eşeklik baki kalır.......

sorun karısında adamda değil onu öyle bir boşardımki donunu bile alırdım :27::27:

demek yemek iyi pişmese kadını pişirecekti :27:

kıllı, pala bıyıklı kel, iri kıyım bir Türk erkeği beklerken karşıma çıkan adama bak ya :ssz:

kadında ayrı alem hoşuna gidiyor heralde :ssz:

ruh hastası olmak egitim-iş hayatındaki başarıya engel teskil etmiyor demek ki. fakat karısını öldürseydi ceza ehliyeti yok diye belge de alırdı bu hırsla.

okumak cehaletı alır
eşşeklik baki kalır :ssz: pis ruh hastası

sanki karısı onun hizmetcisi. ütüsünü yapsın sandvicini hazırlasın donunu yıkasın üstüne bi de ütüyü begenmedi diye ütüyü bassın... neden? cünkü erkek. sırf erkek oldugu icin bunu kendine hak görsün. o her türlü tacizde bulundukları kadın sayesinde baba oluyorlar. bi de üstüne istedikleri her seyi yapabileceklerini zannediyorlar. cünkü insan yarattılar yahu ötesi var mı? böyle erkekler gördükce kan beynime sıcrıyo ya... kendi karnını doyurmaktan aciz cinsiyetçi pislik herif...

insaALLAH cocugu yoktur ciddi ciddi yazik olur :53::53::53::53::53:

Back