Şu topiğe yazdığım sıralar aslında benim için bir devrim niteliğidir :)
Yıllardır göz makyajı videolarını seyrederim, resimli anlatım tekniklerini incelerim, anlatılanları harfiyen okurum ama yok yok yok, yapamazdım bir türlü!
Her seferinde hayranlıkla bakardım o gölgeli göz makyajlarına ve ölene kadar öğrenemeyeceğim ben bunu herhalde derdim, ümidi kesmiştim.
Burayı takip etmeye başladıktan sonra İlarzu'ya, Tanrıça'ya, Aşkito'ya ve daha şu anda adı aklıma gelmeyen ama göz makyajını çok güzel becerebilenlere gıpta ederdim, Allahtan bazı kişilere verilmiş bir yetenek herhalde derdim.
Az önce evde canım sıkılmış öyle otururken yeni aldığım eyeliner pen'i bir deneyeyim dedim, sonra düşündüm hadi dedim far da süreyim altına, eyelinerı daha güzel göstersin ama benim far süreyim dediğim sadece göz kapağıma öyle alelade tek renk sürmekti.
Geçtim aynanın karşısına yeşili bir güzel sürdüm, gözüm aynada saçımdaki banta ilişti ay dedim yeşille kahverengi de ne güzel uyuyor, elimin altında kahve de bir far vardı kendi kendime gülüyorum ama bir yandan da "len bu son denemen bunu da beceremezsen yok artık bir daha sana deneme falan" diyorum kendime
Neyseciğime, kaş kemiğime de bu kahverengiden geçtim. Kiii Allah Allah o da ne? Bir güzel duruyor gözümde bir güzel duruyor, dedim ki böyle makyaj yapanlar bir de kaş altına açık renk geçiyordu, kaşın altına da bej rengi bir far geçtim. Oldu mu sana bej-kahve-yeşil gölgeli bir makyaj! Üzerine de eyeliner, rimel, göz içine siyah kalem...
Yapıyorum ama inanamıyorum bir de kendime! Sanki başka güçler tarafından yönetilip yaptım o anda o makyajı kaydirigubbakcemile3
Neyse esas soruyu sormak için çok uzattım farkettim ama bunun için de ayrıca bir topik açmayayım dedim ve bu heyecanımı da sizlerle paylaşmadan geçemedim. Şimdi ben bu tekniği öğrendiğime göre devamı gelir bunun, rahat durmam ben zemuszemus
Bana herkes gölgeli makyajda kullandığı iki rengi yazabilir mi?
Lacivert-Turkuaz, Açık Yeşil-Koyu yeşil, Gümüş Gri-Siyah... gibi...
Hepinize şimdiden çook teşekkür ederim kuzucuklarım :Saruboceq: