• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama gölge mi balyaj mı kızlar??

kkatre

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2009
391
0
96
37
Edirne
hangisi hoş olur düğünüm var 1 haftaya kadar bir de ne renk yaptırabilirim saçlarım kumral

ikiside olabilir umral saça tabi resim olsa daha gzl olurdu

böyle yardımcı olamayızki yüz tipin nasıl ten rengin nasıl bir resmini koyarsan daha iyi olur

kızlar benim de saçlarım şuan fönlüyken omuzlarıma değiyo yaza kadar uzar.saçlarımın yarıda sarı gölgeler kaldı dipler geldi,yine sarı tonlarında bir renk yaptırmak istiyorum bana giden renk açık renkler fakat platin gibi sarılar değil.ben çok ayırtedemiyorum tonlarını mesela küllü sarı yada dore sarısı nasıl bişey.bir de balyaj yaptırmak istiyorum hangi tonlarda yaptırayım

kuaför balyajla röflenin bir farkı yok dedi ya sadece balyaj daha seyrek atılıyor dedi

kuaför balyajla röflenin bir farkı yok dedi ya sadece balyaj daha seyrek atılıyor dedi

çok fark var arada röflee tamamen değişir saç rengi ama balyaj daha doğal durur tabi balyajında çeşitleri çok ama balyaj daha doğal bence:68:

balyajda da boya atmıyo muyuz altına?

ben de doğal dursun istiyorum inş istediğim gibi olur

Back