Saç Rengi ve Saç Boyama gölge için fikir

Liar

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2008
625
9
96
İstanbul
merhabalar. benim saçımın doğal rengi koyu kahve rengi (siyaha yakın) üstüne bikaç gölge attırmak istiyorum bu doğal saç rengimin üstüne ne renk gölge uygun olur ben küçük sarı gölgeleri çok severim benim saçıma uymaz ama sanırım hangi renk gölge uyar fikriniz nedir

benim bildiğim açık renk bir saça koyu renklerle gölge yapılır.
koyu renk bir saça gölge yapılmaz.sanırım senin istediğin röfle.koyu renk saçın hafif çizgiler halinde açılmasına röfle denir.kendi saç renginden 2-3 ton açığı röfle güzel olur gibi sanki.çok açık renkler nerdeyse siyaha yakın bi renkte fazla abartılı olur.yine de benim şahsi fikrim.belki başkaları farklı düşünücektir.

Kendi saç renginin üzerine attıracaksan ışıltı şeklinde ve kendi saç renginin tonuna çok yakın gölgeler attırabilirsin.Koyu kahvenin üzerine sarı sırıtır,ayrıca çok da yaşlı gösterir.

ben koyu kahveye yapılan röflleyı beğenırım ama sık atılırsa yoksa çok alakasız durur. bıraz saç modellerine bak ıstersen beğendiğin bişey olursa o zaman düşünursun yakışırmı dıye??

bende düşünüorum senınkı gıbı ama karasızım nasıl olur dıe karamal tonlarda olabilir belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…