Hatunlar saçlarıma 2 ay önce gölge attırdım. Saç rengim açık kahve 2 sene öncede gölge ile 1 ton açtırmıştım. Bu sebepler 2 ay önce yaptırdığım 2. gölgede altları tam istediğim renk oldu ancak dipler koyu kaldı. Birazda uzayınca diplerle uçlar arasında baya renk farkı oldu. Şimdi tekrar özellikle dipleri açtırmak istiyorum ancak yıpranmasından korkuyorum. Eğer yıpranacaksa böyle kalsın daha iyi zaten zor uzattım :). Ne önerirsiniz dipleri nasıl açtırabilirim. Yada yıpranır hiç açtırma mı dersiniz ?
dipler boyasız olduğu için oryal kullanmadan sadece boyayla istediğiniz tonu kuaförünüz yapacaktır ama bana kalırsa böyle çok güzel daha fazla uzayınca gene gölge kullanacaksanız ozaman hem açılır hemde gölge diplerede yapılır şimdilik gerek yok gibi ama sizi renk farkı çok rahatsız ediyorsa dip boyayla oryalsiz şekilde genede halledebilirler tabi
Teşekkürler Gülümse. Bu ilk boyandığı gündü şimdi dipleri çıktı. Bir de burda diplar görünmemiş aslında dipler koyu :) Diğer sorunda üstlerde bir kaç tutam platin gibi, saçı tolayınca yanlarda görünenler koyu sarı kumral gibi. Yani gölgeler birbirini tutmuyor. Üstten rengi çok hoş ama altlar daha koyu
benimde saçlarım sarı balyajlı ve dip boyası yapmalıyım aslında papatya ile açmayı denicem olmazsa açıcı kullanmadan boya ile boyarım çok açık küllü sarıya
benimde saçlarım sarı balyajlı ve dip boyası yapmalıyım aslında papatya ile açmayı denicem olmazsa açıcı kullanmadan boya ile boyarım çok açık küllü sarıya
Papatya suyu benim saçımı açmadı. Saçlarım çok ince telli boya hemen tuttu buna rağmen papatya hiç açmadı. Ben doğal ile boyamayı düşünüyorum aslında ama 1. si doğal boya rengi tutar mı. 2. si hangi renk olmalı boya
Papatya suyu benim saçımı açmadı. Saçlarım çok ince telli boya hemen tuttu buna rağmen papatya hiç açmadı. Ben doğal ile boyamayı düşünüyorum aslında ama 1. si doğal boya rengi tutar mı. 2. si hangi renk olmalı boya