Saç Rengi ve Saç Boyama Goldwell System Color Remover Hair (saçtan boya çıkarıcı)

frezyaaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2009
36
0
86
10042 sokak no 10 aosb cigli izmir
arkadaşlar yeni üye oldum herkese mrb önceliklebi sorunum var saçlarımı kadife kahve renge boyadım ancak renkten pek hoşnut değilim akmasını beklesem bir iki ayı bulucak. yeni boyada saçlarımı yıpratıcak diye korkuyorum. Goldwell System Color Remover Hair diye bir ürün duydum, kullanan var mı ya da bu renkten kurtulmak için ne yapmam lazım

kuaföre danıştım boya çıkarma işlemleri genelde olumlu sonuç veriyormuş ama işlemden sonra çiğ bir renk çıkıyormuş ortaya tekrar boya ile kapatıyorlarmış. biraz akmasını beklesem daha sonra kahve kapatır mı acaba arada ki kızıllar bakırlar kaybolur mu ki

arkadaslar size ilker yavrutürk'ün yazısını alıntı ediyorum.

Bir başka teknoloji harikası da boyalı saçların renk açıcı kullanmadan açılabilmesi işlemidir. Evet yanlış okumadınız: Diyelim ki saçlarınız, koyu kahveye boyalı ve siz daha açık bir ton ve üzerine balyaj istiyorsunuz.. O zaman 'Color Remover' isimli Goldwell marka bir ürünle bu işlemi yaptırabilir ve oksidasyon olmadan saçlarınızın rengini yumuşak bir şekilde açtırabilir, hemen ardından da saçınıza parafinli açıcı ya da bildiğiniz açıcılarla istediğiniz gibi balyaj attırabilirsiniz

işte kızlar bu yazı ilgimi çok çekti. Çok merak ediyorum kullanan arkadaslar varmı

güzelim daha önce kullanmadım fakat saçımı boyatmadan önce kullancağım.bu marka ya da başka bilmiyorum artık ama saça bir zararı yokmuş.açıcılarla açmaktan çok çokkk daha iyi diye biliyorum..

benim de saçlarım çok kabarırdı goldwell in kabarmayı onleyici kremini aldım, daha kullanmadım ama eminim memnun kalacagımdan cunku goldwellin mehtini çok buldum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…