• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları Goldengoat mama kullanan annelere acil bir soru!! Yardim!

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

Ipekbebegim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2012
18
2
86
İstanbul
Merhaba,

Gaz yapmiyor ve kolay sindiriliyor diye goldengoat mama aldim denemek icin cunki kizimin cok gaz problemi var ve ayrica da kakasini kendi basina yapamiyor yardimla yaptiriyoruz. Kizim 9 haftalik. Bu mamayi yiyince kaka kivami nasil oluyor sizin bebeklerinizde?
Ben bugun yaptirdigimda macun kivaminda bir kaka yapti. Bu normal mi? 2 gundur bu mamayi kullaniyorum. Kizim kabiz mi olacak yoksa??
Cok bayilarak yemiyor mamayi bazi ogunlerde bitirmiyor acaba bagirsaklari rahatsiz oldugu icin mi? Acil cevap verirseniz sevinirim. Simdiden tesekkurler.

Sanirim kullanan kimse yok. Bu sabah kizim kaka yaptirmaya calistim kabiz olmus yavrucak cok zorlandi. Mamayi biraktim aptamile geri dondum. Sma gold diye bir mama varmis onu arastiracagim.

:56:Hic cevap veren yok ama bakanlar var. Onun icin guncel durumu bildireyim dedim. Kizim bugun ishal oldu. Bu mamayla mi ilgili tam bilmiyorum ama degisik bisey yemedigini dusunursek sanirim o yuzden. :( insallah yarin gecer yoksa doktora goturecegim. Mama cok az yiyor sonra aglamaya basliyor.

Back