Arkadaşlar bu ürünü kullanan varmı ? Saçın tümünü boyamaktansa tek tük beyaz saçlar için kullanabilir miyiz acaba diye düşündüm. Ama gün içinde terleyince sacımıza dokununca akmaz mı diyerekten almaya cesaret edemedim. Boyaya devam. Kullanan varsa yorumlarını merak ediyorum.
Gerçekten de tam ihtiyacım olan şey.hamileyim, saçımı boyayamıyorum ve tek tük bile olsa baya bir göze çarpan beyazlarım var benim de.kullanan arkadaş varsa yorumunu yazabilirse çok iyi olur biz de alır kullanırız,akıp bulaşmıyorsa eğer.
hayır canım akma falan olmuyor zaten hemen kuruyor saçta
belli de olmadı yani tabi erkek saçı olduğu için daha farklı olabilir kısa sonuçta
ben alırken görevliye sormuştum kullananlar memnun demişti
bizde memnun kaldık zaten sürekli kullanmadık denemek için almıştık
iki gün kullandık sadece
sonra erkek saç boyasıyla boyadım eşimin saçını
hayır canım akma falan olmuyor zaten hemen kuruyor saçta
belli de olmadı yani tabi erkek saçı olduğu için daha farklı olabilir kısa sonuçta
ben alırken görevliye sormuştum kullananlar memnun demişti
bizde memnun kaldık zaten sürekli kullanmadık denemek için almıştık
iki gün kullandık sadece
sonra erkek saç boyasıyla boyadım eşimin saçını
Anladım cnm bende denemek istiyorum dibim geldikçe beyazlarıma sürsem sacımı uzun sure boyamama gerek kalmaz diye düşünüyorum ? Ama saç uzadıkca sorun olur tabi kullanmak. En azından ayda bir saç boyası yapmam gerekmez diye düşündüm. Tabi benim saçım kahverengi renk tutmaz falan diyede kararsız kaldım
senin gösterdiğin stickten daha kullanışlı olduğunu düşünüyorum
onu uygulaması zor olur,bunun fırçası olduğu için daha kolay ve uygularken bir yere bulaşmıyor.
saçı yıkayınca çıkıyor ama dediğin gibi ayda bir kez dip yaptırmaktan daha pratik bir iki ay
boyanı geciktirirsin en azından