• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi golden goat??

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

ezeld

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2011
63
1
36
İzmir
kızlar golden goat mama kullanan var mı aranız da.. kızım 2 aylık kilomuz düşük olduğu için doktorumuz bu mamayı önerdi hiç de kullanana rastlamadım çevremde kararsız kaldım kullananlar düşüncelerini paylaşabilr mi acaba??

senin mamayı duymadım canım ama benim doktorum SMA gold tavsye etmişti. hatta bir hemsir de onu soyledi kullan dedi. cok tadı yok ama anne sutune en yakın içerik bu mamadaymıs

bunun kokusu çok kötü yaa kusmuğuda çok kötü kokuo kızımın bu mama yüzünden ama bunu kullanalı kakası daha düzene girdi önce 4 günde bi yapardı şimdi 2 güne düştü kilo alımı da daha iyi sanki ..

Doğumdan itibaren 2 ay sma kullandım.ama bizim oğlanda kolik olduğu için çok sorun çektik.2650 gram doğmuştu ve bu süre içinde sma güzel toparladı.fakat gaz sorunundan dolayı golden goat a geçtik.kullandığımızdan beri gaz sorunumuz azaldı.eskisi gibi çok yok.üstelik hem boyuna gitti hem de kilosunu dengeli aldı...ben gayet memnunum golden goattan.hatta piyasada pbayağı pahalı ben bi web sitesinden toplu sipariş yapıyorum.o zaman çok uyguna geliyor.(27 tl den alıyoruz toplu olarak) devam edeceksen eğer sana bu sitenin adını ve irtibat numarasını verebilirim...

ayrıca keçi sütü anne sütüne yakın içerikte en yakın süt olduğu için golden goatta içim rahat...zaten tadına bakınca süt tadı geliyor.eğer bebeğiniz reddetmezse tavsiye ederim.tabii her bebek her mamayı almıyor...denemekte fayda var diye düşünüyorum çünkü kaka olayımızda düzenli.hemen hemen 2 günde bir yapıyoruz ve rengi de olması greketiği gibi...sma da çok koyu yeşil çıkıyordu...hazımı zor geliyordu oğlana...goldenı tamamen kendi araştırmalarım doğrultusunda kullanmaya karar verdim...

ayrıca keçi sütü anne sütüne yakın içerikte en yakın süt olduğu için golden goatta içim rahat...zaten tadına bakınca süt tadı geliyor.eğer bebeğiniz reddetmezse tavsiye ederim.tabii her bebek her mamayı almıyor...denemekte fayda var diye düşünüyorum çünkü kaka olayımızda düzenli.hemen hemen 2 günde bir yapıyoruz ve rengi de olması greketiği gibi...sma da çok koyu yeşil çıkıyordu...hazımı zor geliyordu oğlana...goldenı tamamen kendi araştırmalarım doğrultusunda kullanmaya karar verdim...

teşekkür ederim canım evet sitenin adını versen iyi olur.. aynen benm kızda 2 günde bir yapıor şimdi kakasını ve rengide koyu yeşilden sarıya doğru dönmeye başladı 2750 doğdu bnmkide 3 aylık oldu hala 4300 de bu mama toparlamaya başladı onu 1. kutuyu bitirdik şimdi devam etmeyi düşünüorum bnde

merhabalar. 2 aylık kızım var. sütüm malesef hiç gelmiyor :( zaten bu konuda çok üzgünüm. bizde önce aptamil kulanıyorduk. golden çok iyi diye gördük internette. bizde aldık ancak şu an kabızlık başladı çok zorlanıyor kakasını yaparken ve rengide kına yeşili gibi. acaba sizde nasıl oldu. böyle sorunla karşılaşan oldu mu. yoksa bir anda aptamili kesip goldena başladığımız için mi oldu. dönüşümlü mü verseydik. yardımcı olursanız sevinirim. saygılar...

merhabalar. 2 aylık kızım var. sütüm malesef hiç gelmiyor :( zaten bu konuda çok üzgünüm. bizde önce aptamil kulanıyorduk. golden çok iyi diye gördük internette. bizde aldık ancak şu an kabızlık başladı çok zorlanıyor kakasını yaparken ve rengide kına yeşili gibi. acaba sizde nasıl oldu. böyle sorunla karşılaşan oldu mu. yoksa bir anda aptamili kesip goldena başladığımız için mi oldu. dönüşümlü mü verseydik. yardımcı olursanız sevinirim. saygılar...

merhaba merak ettim golden goata devam ettiniz mi nasildi? ben de aptamil ve hipp kullaniyorum aMa sanki aptamilden dolayi mi nedir sulu kaka yapiyor

golden goat biz ilk 4 ay kullandık bebeğim zevkle içti...ama böbreklerinde taş oluşmuş...doktor mamayı değiştir dedi...eğer bu mamayı veriyorsanız bol bol su verin bebeğinize arkadaşlar....

Golden goat kullandim 3 aylik kizim var fakat kusma ve kabizlik yapti kizimda hipp organic kullaniyorum hem kilo alimi iyi hem.kusma yapmıyor hipp deneyebilirsiniz

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Golden goat kullandim 3 aylik kizim var fakat kusma ve kabizlik yapti kizimda hipp organic kullaniyorum hem kilo alimi iyi hem.kusma yapmıyor hipp deneyebilirsiniz

merhaba cnm ben hipp ve similac kullaniyorum genel olarak yorumlari okudugumda hep cok rahat bir mama dekisler sizde neden kabızlık oldu acaba.ben profesore sordum kabizligi yapan mama degil az beslenmedir dedi.biz de her mamayi denedik ama kabiz olmadi.her gün 1 kez yapiyor.ben 2.5 3 saatte bir besliyorum gece dahil belki ondandir.bilmiyorum sizin beslenme duzeninizi gerci.

golden goat biz ilk 4 ay kullandık bebeğim zevkle içti...ama böbreklerinde taş oluşmuş...doktor mamayı değiştir dedi...eğer bu mamayı veriyorsanız bol bol su verin bebeğinize arkadaşlar....

ya bizm aklimiza yatti ama bu bibrek tasina takildim.ama su da var icerikleri boyle zaten her mamanin 1 2 mg oynama var. sirf 1 2 mg daha fazla diye mi bobrek tasi yapiyor.diger mamalarin da yapma riski var o zaman.benm kizi ben 3 saatte 1 besliyorum.suyu tokken icmiyor midesi bulaniyor.azcik zaman gecince icirsem cok az iciyor 5 ml belki.aciktignda icebiliyor biraz ama bu sefer de ben vermek istemiyorum çünkü mamaya yer kalmiyor zaten zayif kilo alsin diye sık besleniyor ne ara icircem ben su:( ben doktora sormustum su vermeli miyim diye bana dedi ki bir fincana suyu koy kasikla ver ama almiyorsa zorlama.siz nasildiniz bu konudA? bir de bobrek tasi oldugu nasil anlasildi rahatsizlandi mi? ve tedavisi nasil oluyor?

canım böbrek taşı kalıtımsal da olabilir veya yediklerinden de olabilir...bizimkisi yediklerinden di...bu mamayı biz bıraktık Allaha çok şükür olmadı...ultrasonla gördük...bizimki en buyuğu 2.1 mm ve 1.9 mm idi sağ ve sol böbrekte...suya gelince biberonla verdim böbrek taşından sonra azar azar her mamadan sonra..ünv. çocuk doktoru ve nefrolog kesinlikle her mamadan sonra ver dedi...sen nasıl yemekten sonra su içiyorsan bu da susar...meyve suyu veya mama suyun yerini tutmaz bazı anneler mama hazırlarken fazla su katıyor bunu yapma dedi...ben hipp veriyrum kızım 7.ayında ...

Kizlar bebgin böbreğinde tas olmasi nasil anlasiliyor bi belirtisi oluuor mu

merhaba cnm ben hipp ve similac kullaniyorum genel olarak yorumlari okudugumda hep cok rahat bir mama dekisler sizde neden kabızlık oldu acaba.ben profesore sordum kabizligi yapan mama degil az beslenmedir dedi.biz de her mamayi denedik ama kabiz olmadi.her gün 1 kez yapiyor.ben 2.5 3 saatte bir besliyorum gece dahil belki ondandir.bilmiyorum sizin beslenme duzeninizi gerci.

Beslenmesi iyi kiloda da sorun yok ama bu mama dediğim gibi beslenmeden sonra kusma yapti hipp iyi geldi kabizlik problemimize kaka sorunu vardi cok damla vs kullandim en son yine hipp in kayisi suyunu cok az sulandirarak 2- 3 cay kasigi verdim hemen kakasini yapti doktoruma sordum 3 aylik bebege verilir mi diye doktorun dedigi sana bagirsak duzenleyici olarak yazacağım her damla ve şurup dan daha masum zararsiz dedi

Beslenmesi iyi kiloda da sorun yok ama bu mama dediğim gibi beslenmeden sonra kusma yapti hipp iyi geldi kabizlik problemimize kaka sorunu vardi cok damla vs kullandim en son yine hipp in kayisi suyunu cok az sulandirarak 2- 3 cay kasigi verdim hemen kakasini yapti doktoruma sordum 3 aylik bebege verilir mi diye doktorun dedigi sana bagirsak duzenleyici olarak yazacağım her damla ve şurup dan daha masum zararsiz dedi

yaa. neydi o simdi merak ettim.hipp 4. ay itibariyle diye yazan mamalarndan mi? hic incelemedm o yuzden soruyorm cnm.bizm de ilk defa bugun kakasini yapmadi dun aksamustunden beri kaka yok.hipp sertlestiriyo kakasini hep.simdi de boyle oldu.poppsunu uyaraym dedm zeytinyagli kulak cubuguyla ama ise yaramadi.mamaya da zeytnyagi koydm yne ise yaramadi.napsam ki? fitil kullansam mi adini bilio musun fitillern

yaa. neydi o simdi merak ettim.hipp 4. ay itibariyle diye yazan mamalarndan mi? hic incelemedm o yuzden soruyorm cnm.bizm de ilk defa bugun kakasini yapmadi dun aksamustunden beri kaka yok.hipp sertlestiriyo kakasini hep.simdi de boyle oldu.poppsunu uyaraym dedm zeytinyagli kulak cubuguyla ama ise yaramadi.mamaya da zeytnyagi koydm yne ise yaramadi.napsam ki? fitil kullansam mi adini bilio musun fitillern

Evet hipp 4.aydan itibaren yazan kayisi meyve suyu
Ben bunu icirmeden once fitil kullaniyordum mecbur ama cok uzuluyordum kansuk ismi fitilin gliserinli poposuna cok uyari yapmak istemedigum için kayisi suyu iciriyorum cok az severek de iciyor:) hipp mama kakasini evet serr yapiyor ama kayisi suyuni icince sorun olmuyor birde ben gunduzleri hipp geceleri bebelac veriyorum cunku gece mama alip uyuyor bebelac daha hafif sanki gaz yapmiyor ama besleyiciligi ve kilo alimi acisindan hipp genelde veriyorum ben dogumdan 1 ay sonra ic kanama gecirdim sezeryan olmustum doktorum kanamayi kesmek için dogum kontrol hapi verdi bu hapi alirkende emziremezsiniz o sebeple mamayla buyutuyorum maalesef

Evet hipp 4.aydan itibaren yazan kayisi meyve suyu
Ben bunu icirmeden once fitil kullaniyordum mecbur ama cok uzuluyordum kansuk ismi fitilin gliserinli poposuna cok uyari yapmak istemedigum için kayisi suyu iciriyorum cok az severek de iciyor:) hipp mama kakasini evet serr yapiyor ama kayisi suyuni icince sorun olmuyor birde ben gunduzleri hipp geceleri bebelac veriyorum cunku gece mama alip uyuyor bebelac daha hafif sanki gaz yapmiyor ama besleyiciligi ve kilo alimi acisindan hipp genelde veriyorum ben dogumdan 1 ay sonra ic kanama gecirdim sezeryan olmustum doktorum kanamayi kesmek için dogum kontrol hapi verdi bu hapi alirkende emziremezsiniz o sebeple mamayla buyutuyorum maalesef

Ayrica ilk zamanlar zeytinyagi, damlalar bende kullandim hic faydasini gormedim internetten araştırmaya basladim diger anneler ne yapiyor diye ingilterede ayni bizdeki kadinlar klubu gibi bir portal var birde yabanci sitelere gireyim dedim ayni sorun cogu kiside okudum ve daha 1 ay 2 aylik bebeklerine kaka yapmalari icin 3 p dedikleri bir yontem var doktor tavsiyeli yazmislar 3 p ingilizcede pear peach prune bu meyvelerin suyunu veriyorlarmis bende denedim ise yaradi

Back