• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi golden goat mama bir numara diyorum!

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

suuucum

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Mart 2012
491
4
0
Kütahya
kızlar merhaba,2gün önce golden goat aldım bebegım 3 aylık,yaklasık 2 aydr kabızdı,bu mamaya baslayalı kabızlıgı bttı,bildiğiniz gibi keçi sütünden üretilmiş,hem çok besleyıcı,eskıden kadınlar sütü olmayınca bebeklerıne keçi sütü içirillermiş,anne sütüne en yakın süt keçi sütüymüş,diğer mamalar gibi kokmuyor,tadı süt gibi,anne sütüyle aynı neredeyse tadı,herkese tavsiye ederım ,ben cok memnun kaldım

hatta aptamıl conformıl kabızlıga gaza bırebır ıyı demıslerdı,ama malesef bebeğime ıyı gelmedı,şimdiye kadar degıstırmedıgıme cok pısmanım,aptamıl ar,conformıl,sma bunları kullandım,ama golden goat süper ötesi bir keçi sütü maması

canım bende golden goat kullandım kakalarını daha rahat yapıyor bebekler o açıdan çok iyi.ama doktorumkansızlık yapar keçi sütü daha erken dedi.
bende gündüzleri aptamil geceleri 1 kez golden goat veriyorum. hem kabız olmuyorlar hemde her ikisinden de faydalanıyorlar.

canım bende golden goat kullandım kakalarını daha rahat yapıyor bebekler o açıdan çok iyi.ama doktorumkansızlık yapar keçi sütü daha erken dedi.
bende gündüzleri aptamil geceleri 1 kez golden goat veriyorum. hem kabız olmuyorlar hemde her ikisinden de faydalanıyorlar.

öylemi:( kansızlık mı yapar,ama canım süreklı mama değiştirmekte kabızlık yapıyormuş,sma da güzel mama ama golden goat anne sutu gıbı ondan verıyorum,şimdi kafam karıstı

Back