Golden goat kabız yaparmı?

Suan bebeginiz kac aylık kan durumuna baktılarmı kansızlık gibi bir durum oldumu yada folikasit eksikligi gb bir sey yasadınız mı

Uzun süre golden goat kullananların bebeklerinin kan sonuclarını folikasit sonuçlarını cok merak ettim gercekten emilim bozuklugu yapıyormu keçi sütü maması , çünkü bu cok önemli bir durum bugün arkadasım mamaya baslamak durumunda kaldı gitti doktor iyi bir prof golden goatı önermiş

Arkadasınızın bebeginde kansızlık veya folik asit eksikligi gibi birsey yasamısmı sorarmısınız o devam etmiş golden goata siz etmemişsiniz ya merak ettim , ister istemez bir anne olarak süt veremiyorum bari en dogrusunu secmeye calısıyım istiyorum

Yok canım öyle bir şeyden bahsetmedi ama bildiğim kadarıyla kan tahlili falan da vermediler çünkü doktor rutin kontrollerini yapıyor gerek görmedi demek ki, öyle bir şey olmaz devam edebilirsiniz demiş doktoru hatta. Bebek de gayet iyi kilo alımı, boyu falan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…