Golden goat kabız yaparmı?

Kızım 4 buçuk aylık zeytin yagı bende ekleyecegim sabah aksam belki rahatlatır çok istedim emzirmeyi fakat bu üretim meselesi öyle sık sık emzirle düzgün beslenmeyle takviyelerle olmuyomuş artık yoruldum 3 ay herseyi yaptım geceleri bir ara saat kuruyodum düşünün powepompingler eds ile emzirmeler kasık biberonlar havada uçuştu Emzirme danısmanıyla bile calıstım bir hafta fakat olmadı birde üstüne griple hastaneye yattık doktor ozamana mama basladı agzını bile zor acıyodu yavas akıslı biberonla basladık sütümde aynı azlıgıyla devam etti nasibi bukadarmıs golden goatta en temiziymiş içerisinde sentetik koruyucular yokmus biraz olsun içim rahat etti kabız oldu ama onuda çözecegim inşallah

Bu markayi kullanmadım hipp keçi sütlüsünü kullandım çok memnun kaldım günde iki mamasina da zeytinyağı ekliyordum bide su takviyesi de yapabilirsiniz

Anlıyorum sizi. Ben de benzer şeyler yaşadım. Hastane tipi pompa kiraladım vs. Olmadı malesef. 4 ay azar azar emdi sonra da tamamen bıraktı. Başlarda çok takıyordum ama şimdi çok kızıyorum kendime böyle yaptığım için. Durumu kabullendim sonra da elimden geldiğince teklif ettim memeyi ama almadı kızım. Kimseye bişey açıklamak zorunda değilsiniz. Her anne bebeğini emzirmek ister. Neden mama gibi hem masraflı hem de zahmetli birşeye uğraşmak istesin ki keyfinden mi. Gece yarısı kalk mama yap, devamlı kaynamış su bulundur, dışarı çıkarken yanında mama biberon su taşı, gün içinde defalarca biberon yıka. O bebeği emzirme görüntüsü de çok hoşuma gidiyor benim ayrıca ne bileyim hala biraz içimde uktedir. Ama sağlıklı olsunlar yeter. Bu arada ben de 4 ay emmişim sadece. Çok başarılı bir okul yaşantım oldu fen lisesinde okudum ve ülkenin en iyi okullarından birinde mühendislik okudum. Bunu şunun için söylüyorum anne sütü çok özel ve güzel ama çocuğun sağlık ve zekasından tek kriter değil canınızı sıkmayın. Sağlıkla büyür bebeğiniz umarım.

Bende iki yasıma kadar emmişim ama cok hastalandım kendimden biliyorum öyle zırh gibi bişey degil tabiki anne sütü ama işte mucizevi bişey insan yumuş yumuş emmesini görmek istiyor ama işte vücud bu üretimleri farklı olabiiliyor, kimi az kimi hiç yada kimi çok..Canları sagolsunda tek napalım bende kabullendim

Golden Goat'u 1.5 ay falan kullandık kabızlık,gaz yapmadı ama sonra doktorumuz bıraktırdı. Keçi sütlü mamalar folik asit emilimini engelliyormuş sanırım bu keçi sütü ile ilgili bir durum. (Bunu arkadaşımıza da söyledik, doktoru öyle bir şey yok demiş ve onlar kullanmaya devam ediyor. Farklı fikirler var biz riske atmadık) Kızım emmediği için sağım yapıp veriyordum ve keçi sütü anne sütüne yakın, mamanın içeriği temiz vb. düşüncelerle almıştık. Sma optipro kullanıyoruz doğduğundan beri golden Goat'u da yanına eklemistik bir ondan bir ondan gibi sonra tamamen bıraktık.

Sadece sma mı devam ettiniz

Ben smd palm yagı var diye kullanmak istemedim ama su folikasit olayı kafamı karıstırdı
Palm yağı soğuk sıkım yöntemi ile elde edildiğinde OMEGA yönünden zenginmiş hatta Hippte de var ve bunu onlar söylüyor tabii hangi yöntemle elde edildi bilemiyorum açıkçası

Palm yağı soğuk sıkım yöntemi ile elde edildiğinde OMEGA yönünden zenginmiş hatta Hippte de var ve bunu onlar söylüyor tabii hangi yöntemle elde edildi bilemiyorum açıkçası
Yani kontrolleri nasıl yapılıyor şüphe duyuyorum yurtdısındakilerde yokmus arkadasım öyle demişti burdakilerde niye var onuda düşünüyorum palm yagı ordakilerde yokta niye burda var.. İnsan üzülüyor valla

Değil mi? Bizim canımız can değil gibi... Maalesef güvenilir kaynaklar da pek yok diliniz varsa ingilizce kaynaklardan araştırma yapmanızı öneririm. İçeriği zengin ve çeşitli diye tercih ediyoruz bir de bize kabızlık ve gaz yapmadığı için yine de biogaia kullanıyoruz gaz damlasını bırakalı çok oldu. Kafanızı daha da karıştırmak istemezdim görünce yazmak istedim folik asit emilimi önemli zihin gelişimine etki ediyormuş. Kendi bebegime ne istersem sevgili kk üyelerinin bebitolarina da onu isterim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…