Golden goat kabız yaparmı?

eva-eva-1234

Üye
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2022
75
9
36
Sütüm yetmediği için golden goat basladım önceden aptamil kullanıyodum içeri bunun temiz diye buna gectim fakat kakasını zor yapıyo gibi yani kakası yogun geliyor katımsı kıvamlı gibi kullananların basına geldimi

Merhaba biz de ayni mamaya baslayinca kabizlik ve gaz sorunu oldu baya uc dort gun ama arastirmalarimda en iyi mama bu mama oldugu icin biraz daha deneyelim dedik bebegim alisti sonradan, gaz yapmiyor artik ve kabiz da degil her gun yapiyor nerdeyse demekki alisma sureci diye dusunduk

Aptamil ve sma çok kötü yapıyor güzel besliyor yağlı kilo aldırıyor ama çok gaz ve kabız yapıyor yoğun yapılı olduğu için sindirimi zor oluyor hippin içeriği temiz değilmiş sanırım ağır metaller içeriyormuş en iyisi evolvia ve golden goat ama golden goat da çok hafif ve yağlı değil o yüzden sindirimi kolay oluyor bebek çabuk acıkıyor biraz masraflı gidiyor yani evolvia hafif şekerli kiloda aldırıyor sindirimi de çok kolay aptamilden geçtiğin için gaz ve kabız yapmış olabilir en ağırından en hafifine geçiyorsun ya anca bağırsakları alışıyordur bende aptamilden evolviaya geçişte yaşadım doktorum sabah akşam 1 çay kaşığı doğal zeytinyağı verebilirsin poposuna da sür birde kulak çubuğunu batırıp poposunun içine sürebilirsin ucu girecek kadar kabızlığı atlatınca bırakırsın dedi biz o dönemi öyle atlattık birde örneğin 60 ml mama yapacaksın 2 ölçek veriyorsun ya kabızlığı geçene kadar 70 ml koy 2 ölçek mama koy yani suyu 5-10 ml fazla koy ama çok abartmadan bu sefer su fazla koyarsan su zehirlenmesi olur Allah korusun bunların dışında karnını saat yönünde ov sıcak havlu koyabilirsin karnına ayaklarına falan

Aptamilin comformil diye maması var kabız bebekler için fos gos yazıyo onuda günde 3 kere veriyprum yapsın diye ama bir avuç katımsı geliyo ikisini bir götürdüğüm için kafam karısmıyo degil am conformil kabızlık gaz için onun yapacagını sanmam muhtemelen golden goat bugün kucamda uyudu cok agladı gazdan kakadan

Bi ondan bir ondan karışık veriyorsanız mahveder midesini bağırsaklarını yapmayın lütfen

Doktor aptamil conformilin sürekli verilmemesi gerektini söyledi hatta emziren bir arkadasa bebegi kabızlık cekiyodu ona günde 3 defa ver demiş oyüsden veremedim sürekli confonmil ee 3 ögün mamayla dogmuyor her emmeden sonra istiyor bende en temizi keçi diye aldım golden goat böyle olunca karısık gibi oldu

1 hafta aptamili birakıp sadece golden goat verin eğer aynı şikayetleriniz drvam edersede golden goat bırakıp 1 hafta dadedeaptamil kullanın eğer yine devam ederse uzmana görünün ama ikisini aynı anda kullanmanın doğru olduğunu düşünmüyorum

Sadece golden goat kullanmaya biraz korkuyorum bu sitede okumuştum kalsiyumu fazlaymış bebeklerde tas yapmış öyle bişey okudum burda ondanda biraz gözüm korktu şimdi sizde iki ayrı mama vermeyin dediniz ne secsem diye mamadada kararsızım comformilde hep kullanılacak birsey degil

Golden goatla ilgili hep iyi şeyler duydum ben ilk defa sizden duyuyorum çok hafif bir mama tek sorun çabuk sindirildiği için bebek çabuk acıkıyor her bebekte farklı tepki yapıyor sonuçta aptamil bizi kabız yaptı ama kuzenim onla büyüttü çocuğu hiç kanızlık yaşamadı taş yapar vs onu bilemezsin

Kilo alımı acısından güzel seyler duydum bende ama kansızlık yaparmı bilemiyorum büyüdükce görürüz artık ama kan ilacı kullanıyoruz siz kullanıyormusunuz birde kacıncı ayda hangi marka kullandınız biz sidefer kullanıyoruz acaba omu kabız yapıyor

Bebeğiniz kaç aylık. Ben de doğduğundan beri golden goat kullanıyorum sayılır, kısa bir süre emzirebildim. Ben gayet memnunum bu mamadan bebeğimde fos kilo yapmadı, kabızlık falan da hiç olmadı. Bağışıklığı çok düşün olur diye falan korkuyordum ama şükür hasta falan dda olmadı hiç. Ama doktorumuz bize keçi sütü maması olduğu için kabızlık olması durumunda mamasına az bi miktar zeytinyağı ilave edebileceğimiz söylemişti, tabi bunu söylediğinde bebeğim 4 aylıktı yani biraz büyümüştü. Çok küçük bir bebişe uygun olmayabilir. bizde kabızlık hiç olmamasına rağmen ben bebeklere özel asit oranı düşük zeytinyağında aldım günde bir kere mamasına ekliyorum. İsterseniz doktorunuza bir danışın bu durumu. Bence zamanla oturur eğer mama verilmesi gerekiyorsa bu mama en tercih edilebilir olanlardan diye düşünüyorum ben de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…