• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Golden Eye V4.50 Download

asdfgh789

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2008
785
2
116
Diğer
kızlar kocam bilgisayardan beni aldatıyormu diye düsünmeyin asagıdaki verilen programı kurun hersaniye nereye girip cıktıgını öğrenin onun ruhu bile duymayacagından emin olabilirsiniz parola koyuyorsunuz ve sizden baskası acamıyor hem zaten program arka planda calıstıgı için öyle bir programın varlıgından bile haberi olmayacagından eminim

bu adresten indireceksiniz

http://www.monitoring-spy-software.com/

kurmak isteyenlerin sorusu olursa yardım ederim kolay gelsin:1hug:

ilk önce DOWLANT yazıyor ona tıklayacaksınız sonra fazla girmediğiniz bir yere dosyayı kaydedin sonra sonra dosyanın üzerine tıklayıp installerini yükleyeceksiniz daha sonrada kuranlara anlatırım canlarım ayrıca program öyle diger programlar gibi calısmıyor arka planda ma örnegin CTRL+SHİFT+B bu gibi klavye kısayollarıyla cagırılarak görebiliyorsunuz tabiki cagırdıktan sonra acabilmek için parola koyuyorsunuz anlayacagınız sizden baska kimsenin haberi olmayacagından emin olabilirsiniz

bu program casus yazlım progarmı bir kaç kullanuımdan sonra kendi ekrana geliyo ve açılıyor aynı antivirus programları gibi ve kesinlikle pc den silinmiyo ancak format atmakla silebiliyorsunuz sistem geri yükleme dahi işe yaramıyo bir arkadaşımda vardı ordan biliyorum çok uğraştım silemk için ama olmadı mecbur format attık ...benden söylemesi

hem ne gerek varki bunlara geçmişi pc den bakabiliyorsunuz isterseniz msn yazışmalarıda

Hayatım orası öyle de onu da eğer "ileti geçmişimi sakla" seçeneği aktifse yapabilyorsun. Hatta aktif olması durumunda bile istersen kaydettiği klasöre girip silebiliyorsun.

Ben eşimi, sevgilimi takip etmiyorum bu tür casus programlarla, bana sorarsan etik değil kadın-erkek ilişkilerinde. Ama kızımın neler yaptığını görmek için kullanıyorum açıkçası. Çünkü tam ergenlik çağında, problemleri var, çoğunlukla benimle konuşmuyor ve ben ona farkettirmeden bu şekilde takip edebiliyorum ancak. Ama bebeler çok uyanık oldukları için ileti geçmişini açmıyorlar işte. Gel de bul kimle ne konuşmuş.

kızlar kocam bilgisayardan beni aldatıyormu diye düsünmeyin asagıdaki verilen programı kurun hersaniye nereye girip cıktıgını öğrenin onun ruhu bile duymayacagından emin olabilirsiniz parola koyuyorsunuz ve sizden baskası acamıyor hem zaten program arka planda calıstıgı için öyle bir programın varlıgından bile haberi olmayacagından eminim

bu adresten indireceksiniz

http://www.monitoring-spy-software.com/

kurmak isteyenlerin sorusu olursa yardım ederim kolay gelsin:1hug:

konuyu kisaca ozetleyeyim ;

goldeneye.jpg

Platform: Windows 95/98/ME/NT/2000/XP

Çocugunuzun internette ne yaptigini merakmi ediyorsunuz? esinizin bilgisayarda neler karistirdiginimi yoksa. yada sevgiliniz hangi siteleri geziyor. kime mail atmis. kimle konusmus bunlari bilmek istermiydiniz o zaman bu programi bi deneyin.Golden Eye sayesinde, bilgisayarinizda yapilan tüm islemleri (girilen web sayfalari, açilan klasörler, kopyalan yazi veya dökümanlar, kullanilan programlar, msn, icq, yahoo ve aol mssenger v.s) takip edebilir, dilerseniz ekran görüntülerinin kaydedilmesini saglayabilirsiniz.

Begeniler icin tsk butonlarini kullanalim lutfen

programi surekli kullanmak icin 30 gun sonunda satin almaniz gerekiyor .

slm ben golden eye programını indirdim fakat pc de bulup bakamıyrm yardımcı olursan memnun olurum:1no2:a.s.

söylemiştim yaprogram görünmüyor sizin koydugunuz bir kısayolla erişebiliyorsunuz diye
örneğin: ctrl+shift+n gibi

Back