• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

golden daisy nevresim takımı kullanan var mı?

zynp89

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2009
201
0
96
35
İstanbul
bayanlar iyiakşamlar..markafonide golden daisy nevresim takımı gördüm..fiyatı 150 tlden 55tlye düşmüş..modelleri çok hoşuma gitti,değişik bir tarzı var.fakat pek bildiğim bir marka değil,kullanan alan var ise acil yardıma ihtiyacım var (özellikle kumaşı,kalitesi hkk..)

bence öyle 150 tl yazmalarına inanmamak lazım :)

daha adı yeni duyulan bir marka nerden 150 tl oluyomuş takımları resmen milleti kandırıyorlar bence :47:

maliyeti 20 lira olmayan takımları bize 150 tl diye kakalıyolar işte..

ama kalitesi iyi olabilir tabi kullanmadım..sözüm sadece bu markaya diil.. sadece bu sitelerin bu yalan fiyatlarına sinir oluyorum :kkk:

bence öyle 150 tl yazmalarına inanmamak lazım :)

daha adı yeni duyulan bir marka nerden 150 tl oluyomuş takımları resmen milleti kandırıyorlar bence :47:

maliyeti 20 lira olmayan takımları bize 150 tl diye kakalıyolar işte..

ama kalitesi iyi olabilir tabi kullanmadım..sözüm sadece bu markaya diil.. sadece bu sitelerin bu yalan fiyatlarına sinir oluyorum :kkk:

:46::46:

al bendende okadar...:47::47:

Adını yeni duyduğumuz markalar bir bakıyorum alışveriş sitelerinde asla olamayacağı fiyatlardan normal düzeylere düşmüş.
Altını çiziyorum uygun olmuyor fiyatı piyasa ile başabaş duruma geliyor sinir oluyorum bu şişirilmiş fiyatlara:47::47:
Hadi tanınmış olsa markasına,kalitesine verdim diyeceğim o parayıda adını bıle yeni duyuyoruz:47:

Konu icerik nedeniyle "Ev Tekstili ve Mefruşat" basligina tasinmistir. Bilginize..:34:

Back