• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gökyüzü bazen ciğerime doluyor

sapkali

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
29 Ekim 2016
1.395
1.227
133
Bi konumda yazmıştım.Eşim aniden göreve gitti ne zaman gelir belli değil.Bi yanım mı eksik her yanım mı eksik bilmiyorum.

Ne yazsam kime ne desem ne anlatsam bilmiyorum.Sanki boşlukta yürüyorum.

Kızımla beni biri eliyle tutup da biri pıt diye memlekete getirivermiş gibi.Sanki hemen evime dönecekmişim gibi.Orda da 8 aylık çocukla yalnız duramazdım.

Birşeylerle oyalanıyorum.15 saat ders aldım çalışıyorum 4 gün.Süt izni kullanıyorum.İyi ki başladım okula açıldım biraz.

İçim hep tedirgin.Gülüyorum vs ama.3 hafta oldu gideli.Sayılı gün olsa sayardım.

Evlenirken biliyordum evet.Bilerek evlendim ama insanız üzülebilirim.İnsanların buna moda mod yaklaşmalarına asker işte tabi gidecek onun için para alıyor demelerine de üzülüyorum.

Kızımdan ayrılırken gözünden akan yaşları da unutamıyorum.

Hey Allahım... İçim burkuldu... Şu malum operasyon için mi? Allah takat versin. Sağlıkla döner inşallah.

Söylenecek bir şey yok, ne desem hasretiniz de, kaygınız da dinmez. Sadece Allah sağsalim kavuştursun sizi, eşini kızına, sana ve ailesin bağışlasın.

Allah tez zamanda sağ sağlim kavuşturur inşallah. Gerçekten çok zor hele ki çocuk olunca dayanılması feci :( rabbim sabır versin

Back
X