Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Göktürk Makas Kuaför Faciası!!

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

gizlikiz22

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2016
1.306
2.438
İnternetten araştırma yapıp makas kuaförün en iyisi olduğunu gördüm.Bu yüzden instagramda göktürk makasın sahibine ulaştım.Önce fiyat bilgisi aldım.Özellikle sordum gelince fiyatta bir değişiklik olur mu diye ? İstediğim saç renginin fotoğrafını attım ve 250 tl dendi.Buna güvenerek beyoğlundan göktürke 1 saatten fazla yol çekerek gittim arkadaşımla.Farklı bir beyefendi karşıladı.Neyse iyi hoş boyadı saçımı.13.00 gibi gittim kuaföre akşam 19.00 da çıktım düşünün.Diplerimden memnun olmadığımı söyledim 1 hafta sabret düzelir dendi.Ne düzelecek ? Ayrıca 500 tl istediler ben de başka beyefendi 250 tl demişti dedim mesajları gösterdim 400 tl mi aldılar haksız yere.400 tl ne beni fakir yapar ne de onları zengin.Ama kalitesiz olduklarını 400 tl ile belli etmeleri çok komik.İstediğim saçla kendi saç rengimi atsam dalga geçersiniz.Mahalle kuaförlerini aşağılıyorlar ama yaptıkları iş gerçekten berbat.
Saçımda kaç saat açıcı bekletti . Yaktı mahvetti.Saçlarım nasıl toparlayacak bilmiyorum.Keratin bakımı diye bir şey duydum ama kuaförlerden soğudum artık.Gidip de saçlarımı tekrar emanet edemem.Saçlarımı kurtarmak için ne yapabilirim ?

Saçlarım zaten sarıydı.Ombre yaptırmak istedim.dipleri küllü sarı uçları platin sarısı gibi bir renk istemiştim.Saatlerce açıcıyı saçımda tuttular gidip gelip saçıma baktı ve hala açılmamış dedi.Saç sarıyken daha neyini açmaya çalıştı anlamıyorum.saçımın fotoğrafını atardım ama tedavi olduğum için toplu saçlarım şuanda açamıyorum.Saçlarımı sağlıklı haline nasıl kavuşturabilirim tavsiyelerinizi bekliyorum

Rengi için tekrar bpoyatmaktan başka çözüm yok ama yıpranma için hindistan cevizi yağını tek geçerim. Geceden diplerden uçlara sürüp boneyi takıp yatıyorum, sabahta bir kez şampuanlıyorum nazikçe. Kupkuru saçlar ipek gibi oluyor, keratine bi ton para bayılmadan önce bi dene derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…