'Göklerin Kraliçesi Evimin Hanımefendisiyim' Diyenler ..

Pinuspinea

oğluşummmm büyüyorrr:))
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2012
1.066
1
Arkadaşlar öncelikle merhaba :)

Buda benim konum olsun istedim; 27 yaşındayım 2 yıllık evli bir bayanım henüz bebişim yok ama çok istiyorumm :)

Evet göklerin kraliçesiyiz hepimiz tüm bayanlar; ben biraz daha farklı olaraktan uçucu personel yani hostesim :p
Ama inanın çok yoruldum uçmaktan, çalışmaktan ve dedimki kendime eee artık 2 yılda oldu bi bebiş çalışması yapalımm..
Bizler gebe olduğumuzu öğrendiğimiz andan itibaren çalışamıyoruz,şirket izin vermiyor bende sayın kk üyelerinin izniyle :) yani desteğiyle
evveeett başlıyorum çalışmalara :)

bu mutlu habere ulaşma sürecimde ve haliyle gebe kalınca çalışamayacağım için burda sizlerle bir muhabbet ortamı kurmak istiyorum :)

yani tüm muhabbet etmek dertleşmek ,konuşmak,paylaşımda bulunmak isteyen tatlı,çoluklu,çocuklu,bekar,nişanlı,evli,sevgili,m uhabbetli,dertli,dertsizzz
amann işte herkes tanışalım konuşalım paylaşalım isterim ve sizi beklerim :))

Hz. Mevlana şöyle seslenmiştir insanlığa;

"Yine gel, yine gel, her ne olursan ol yine gel
İster kafir, ateşe tapan, putperest ol yine gel
Bizim bu dergahımız ümitsizlik dergahı değildir
Yüz defa tövbeni bozmuş olsun da yine gel."

Son düzenleyen: Moderatör:
Tebrik ederim en kısa zamanda güzel haberi alırsın inşallah.dünyanın en güzel şeyi tarifi imkansız inanki en güzel parfümü bir şişeye koysalar diğer şişede bebeğimin kokusu olsa dünyalara değişmem hele ki ilk doğduğu zaman misss

Evet bende artık o kokuyu koklamak tatmak istiyorum :) inşallah en kısa sürede buna ulaşırım :)

X