Gökhan Töre 7 lahmacuna 389 TL ödedi!

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.837

Gökhan Töre 7 lahmacuna 389 TL ödedi!
Lüks yat ile koyları dolaşan Beşiktaşlı futbolcu Gökhan Töre, lahmucun sipariş etti gelen fatura ile şoke oldu.

06 Temmuz 2015 - 09:53 | Son Güncelleme: 06.07.2015 - 09:55 |

Beşiktaşlı Gökhan Töre, tatilini arkadaş grubuyla Bodrum’da geçiriyor. Töre ve arkadaşları günlüğü 3 bin euro’dan kiraladıkları lüks yatla koyları dolaşıyor. Önceki gün 7 lahmacun, 4 ayran siparişi veren grup, tekneye servis bedeliyle birlikte toplam 389,85 lira ödedi.

Adisyonda, lahmacunun tanesinin 39, ayranın ise 18 liraya geldiği görüldü.
http://www.milliyet.com.tr/gokhan-tore-7-lahmacuna-389-tl---2083786-skorerhaber/

teknede lahmacun qeyfii üzülek mi panpa diyesim geldi

Yarasin kartalima.Aferin aferinn boyle zararsiz islerle ugras cigerimizi ye.

mune seni kibliyorum iki kez yazmışsın

Başlığı görüp Bodrrruuuummmm diyebiliyor insan
Kara Kartal'ın futbolcusu kısmını atlıyorum, yarasın delikanlıya
Bodrum bu ara ne reklamın oldu he
Beynimize kazındı Lahmacun tane 39 lira, yersem öpsünlerbizim kebapçıda 3,5 liradan yediğim lahmacun için öpülmeye niyetim yok

Suyumu bile evden taşırım, o derece yani

bende diyorum ne oluyor yahu
Net yavaşladı boyu devrilmesin yazıp yolladım dönüp duruyor, meğer defalarca gitmiş mesaj, tekrar Olanları sileyim dedim hepsi gitti
Allah'tan kopyalamıştım, ekledim, vallahül azim topa tutarsınız müdür mesajını iç etti diye

kaçmaz cin gibi üyeleriniz var

Konun başlığı yanıltıcı, 7 lahmacuna 273 tl ödemiş.,389 değil. Futbolcumuzu böyle mesnetsiz başlıklarla karalamak doğru değil. Ayrıca tarih 1 temmuz saat 15:56. Fark ettiğiniz gibi oruçlu olma saati. Gökhan bey, bildiğiniz gibi dini bütün bir kişilik, o gün o saate kadar oruçlu olmayı başarmış, ama sonra sağlık sorunları nedeniyle açlıktan baygınlık geçirip bozmak zorunda kalmış. Bu yüzden mecburen bulduğu ilk yerden sipariş vermiş. Biliyorsunuz ki futbolcularımız o sıcakta lahmacun yiyecek ve bu kadar parayı verecek kadar görgüsüz değil.
Yani koşullar bunu gerektirmiş. Lütfen doğru içerikli haberler paylaşalım!!!11111!!!!!

-kızkardeşler haber ajansı-

Son düzenleme:
oruç tutmazsa böyle hesabı geçirirler demi

Ben bu gökhan denilen sahistan daha önce hic duymamistim. Yemege cok para harcamasi niye haber oluyor anlamadim. Zenginler bir canta icin bile binlerce dollar harciyorlar. Bir lahmacunada 40 lira harcamalari normal.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…