- 29 Ekim 2015
- 325
- 98
- 28
-
- Konu Sahibi gizos123456
Yazın falan olucam serhat Tuncere sanırım bu doktorlarda görüştüm iyi bi doktor ama konuştuğun bi kaç hastasında dalgalanma olmuş o yüzden biraz soru işaretleri oluştuSiz naptınız yaptırdınız mı son posttan sonra ..
Hayır silikon kenarlarında oluyor ama genel olarak hastaları memnun o hasatasına da tekrar ameliyat demiş en azından telafi ediyo benim ilk doktor onuda yapmadıHadi yaa .. ben de bugün görüştüm , kafam karışık bilemiyorum .. dalgalanma derken göğüs dikişlerinde mi ? Sonra ne yapmıslar acaba :/ ben de iyi bir doktor arıyorum ya , çok zor seçmek
Doktor seçimi çok önemli hastalarına ulaşın sosyal medyadan onlarla konuşun mutlaka ben damla silikon yaptırdım memnun değilim yuvarlak yaptırıcam yinede yapıya göre değişir bu durum yaptırmışken 300 altı yaptırmayınAnlıuorum , çok geçmiş olsun size de .. peki sizce silikon seçimi mi önemli yoksa doktor hatası mı .. acaba nasıl karar verneliyim , eğer araştırdıysanız bana biraz bilgi verseniz çok mutlu olurum .. baya stres oldum ben de ..
Özelden konuşun hangi doktor olursa olsun hastalardan bilgi almak en doğrusuBenim bi meme dokum var şuan oyüzden bana 200 cc civarı önerdi . 164 cm 54 kiloyum .. ama yinede çok küçük olmasın diye tekrar konusucam doktorla .. dalgalanma kafama takıldı acaba neye dikkat etmeli .. :/ bakayım bi sayfasına hastaları yorum yapmıs mı ..
Hadi yaa .. ben de bugün görüştüm , kafam karışık bilemiyorum .. dalgalanma derken göğüs dikişlerinde mi ? Sonra ne yapmıslar acaba :/ ben de iyi bir doktor arıyorum ya , çok zor seçmek
Merhaba ben de merak ediyorum bunu araştırıyorum