• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gökhan Haytoğlu-VaserLipo

Akglcmrt8991

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2017
3
1
1
49
Merhabalar,
Bende kendi yaşadığım vaserlipo deneyimini sizlerle paylaşmak istedim.Öncelikle stresli bir araştırma süreci ve Gökhan hocanın odasına girdiğimiz ilk an "işte bu" diye ikna olup, görüşmeden bir hafta sonra da operasyon olduğumu belirtmek isterim. Öncesindeki bilgi toplama süreci, görüşülen birçok doktor bana hiç bukadar güven vermemişti. Operasyon sonrasında da yanılmadığımı birkez daha anladım. Acaba bacaklarımda dalgalanmalar olur mu diye korkarken üzerinden 2ay geçtikten sonra aynada gördüğüm resme hala inanamıyorum. Kabul etmem gerekirki ilk haftam zorlu geçti ama ondan sonraki süreç azalarak devam eden ağrı ve ödemler korkularımı dindirdi. Tabi bence atlanmaması gereken en önemli konuda sonrasındaki sürecin takibi ve hocanın güler yüzle hastalarına gösterdiği ilgi, sanırım buda onu diğerlerinde farklı kılan özellik.Şuanda öyle mutluyum ki keşke Gökhan Hocayla daha önce karşılaşsaydık diyorum;) Sizinde böyle bir niyetiniz ve beraberinde endişelerin varsa bir gidin görüşün derim ben;)
Bol şanslar!

Merhabalar,
Bende kendi yaşadığım vaserlipo deneyimini sizlerle paylaşmak istedim.Öncelikle stresli bir araştırma süreci ve Gökhan hocanın odasına girdiğimiz ilk an "işte bu" diye ikna olup, görüşmeden bir hafta sonra da operasyon olduğumu belirtmek isterim. Öncesindeki bilgi toplama süreci, görüşülen birçok doktor bana hiç bukadar güven vermemişti. Operasyon sonrasında da yanılmadığımı birkez daha anladım. Acaba bacaklarımda dalgalanmalar olur mu diye korkarken üzerinden 2ay geçtikten sonra aynada gördüğüm resme hala inanamıyorum. Kabul etmem gerekirki ilk haftam zorlu geçti ama ondan sonraki süreç azalarak devam eden ağrı ve ödemler korkularımı dindirdi. Tabi bence atlanmaması gereken en önemli konuda sonrasındaki sürecin takibi ve hocanın güler yüzle hastalarına gösterdiği ilgi, sanırım buda onu diğerlerinde farklı kılan özellik.Şuanda öyle mutluyum ki keşke Gökhan Hocayla daha önce karşılaşsaydık diyorum:KK66: Sizinde böyle bir niyetiniz ve beraberinde endişelerin varsa bir gidin görüşün derim ben:KK66:
Bol şanslar!
Merhabalar ben de yeni yıla gerilmiş bir karın yağsız göbek sırt bel ve dikleşmiş göğüslerle girmeyi planlamıştım ve birkaç dr görüşmem oldu muayenelerde bacak içini sordum heryer düzelince burası sırıtacak diye ama dalgalanma riskine karşı hiçbiri önermedi zaten ben de hep dalgalanma yaşamış fotolara denk gelmiştim sizin gerçekten hem dr hem de vücut yapınız gereği çok başarılı geçmiş sizin adınıza sevindim o kadar acıdan emekten paradan sonra iyi sonuç almak harika olmalı :)) Kendisi bana çok yakınmış şimdi baktım yerine, bana kilo vermem gerektiği söylendiğinden yaptıramadım hiçbişey hevesim kursağımda kaldı kendisiyle de görüşürüm ama fiyat bilgisi verebilirseniz buradan veya özelden çok sevinirim

Merhabalar ben de yeni yıla gerilmiş bir karın yağsız göbek sırt bel ve dikleşmiş göğüslerle girmeyi planlamıştım ve birkaç dr görüşmem oldu muayenelerde bacak içini sordum heryer düzelince burası sırıtacak diye ama dalgalanma riskine karşı hiçbiri önermedi zaten ben de hep dalgalanma yaşamış fotolara denk gelmiştim sizin gerçekten hem dr hem de vücut yapınız gereği çok başarılı geçmiş sizin adınıza sevindim o kadar acıdan emekten paradan sonra iyi sonuç almak harika olmalı :)) Kendisi bana çok yakınmış şimdi baktım yerine, bana kilo vermem gerektiği söylendiğinden yaptıramadım hiçbişey hevesim kursağımda kaldı kendisiyle de görüşürüm ama fiyat bilgisi verebilirseniz buradan veya özelden çok sevinirim

Merhaba,

Her vücut türünün farklı yapısı ve kilo ile bağlantılı uygulanacak işlemin hassatiyeti vardır. Bence en doğrusu klinik ile iletişime geçmek. Ayşegül hnm size yardmcı olacaktır:0532 428 26 99

Sevgiler,

Merhabalar,
Bende kendi yaşadığım vaserlipo deneyimini sizlerle paylaşmak istedim.Öncelikle stresli bir araştırma süreci ve Gökhan hocanın odasına girdiğimiz ilk an "işte bu" diye ikna olup, görüşmeden bir hafta sonra da operasyon olduğumu belirtmek isterim. Öncesindeki bilgi toplama süreci, görüşülen birçok doktor bana hiç bukadar güven vermemişti. Operasyon sonrasında da yanılmadığımı birkez daha anladım. Acaba bacaklarımda dalgalanmalar olur mu diye korkarken üzerinden 2ay geçtikten sonra aynada gördüğüm resme hala inanamıyorum. Kabul etmem gerekirki ilk haftam zorlu geçti ama ondan sonraki süreç azalarak devam eden ağrı ve ödemler korkularımı dindirdi. Tabi bence atlanmaması gereken en önemli konuda sonrasındaki sürecin takibi ve hocanın güler yüzle hastalarına gösterdiği ilgi, sanırım buda onu diğerlerinde farklı kılan özellik.Şuanda öyle mutluyum ki keşke Gökhan Hocayla daha önce karşılaşsaydık diyorum:KK66: Sizinde böyle bir niyetiniz ve beraberinde endişelerin varsa bir gidin görüşün derim ben:KK66:
Bol şanslar!
Canım dalgalanma sarkma çukur varmi

burası bir forum bilgilenmek için fiyat sorunca vermem doğru olmaz deniliyor sonuçta buradaki herkes biliyor üç asağı bes yukarı farklı olacağını ben su işlemleri yaptırdım su kadar verdim deseniz ölmezsiniz açıkçası bu söylemde bulunandan şüpheleniyorum bence sizler doktorların reklamını yapmak için buradasınız aynı cevabı o uzmanlarda veriyor çünkü

Back