Gökçek'ten Mansur Yavaş'a altın gol!

cilgin_anne_

elalemin delisi:)
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2014
3.305
344
88
Melih Gökçek, Mansur Yavaş'ın 2004 - 2009 dönemi için vaat ettiği fakat gerçekleştirmediği projeleri tek tek açıkladı.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, CHP Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mansur Yavaş'ın Beypazarı Belediye Başkanı olduğu dönem vaat ettiği fakat gerçekleştiremediği projeleri canlı yayında sıraladı.

Sözlerine 'Aynası iştir kişinin lafa bakılmaz' atasözüyle başlayan Melih Gökçek, Mansur yavaş ile ilgili şu eleştirileri yaptı:

MANSUR YAVAŞ ÇOK FENA YAKALANDI

Kendisi Beypazarı'nda ilk belediye başkanı olduğunda Beypazarı'nda su 13 kuruşmuş gelir gelmez yüzde 92 zam yapmış 25 kuruşa çıkartmış. 10 sene sonra ayrılırken de kendisini suyu 140 kuruş benim suyum 150 kuruş. Kendisinin alt yapısı olmadığı için arıtma için ayrıca su almıyor sadece su parası olarak 140 kuruş alıyor. Bizim 150 kuruşun 100 kuruşu su parası 50 kuruşu atık su parası. Yalan o kadar çok ki, 'Beypazarı'nın su parasına bakın 165 kuruş, Ankara 330 kuruş' dedi. Onun üzerine yine yakalandı. Yeni gelen Belediye Başkanı Cengiz Bey MHP'den AK Parti'ye geçti. AK Parti'ye geçince biz bir protokol yaptık. Beypazarı'nın bütün alt yapısını yeniden yaptık. Niye Cengiz zam yapıp kendi halkından, cebinden çıkmayan paradan dolayı ekstra para alsın. Bu ucuzluğun nedeni ben olduğum halde kendisi yapmış gibi utanmadan Cengiz'in dönemine sahip çıkıyor.

Mansur Yavaş'ın gerçekleştiremeyeceği projeleri vaat ettiğini söyleyen Melih Gökçek, "Atıyorsun bari biraz destekli at. Bu kadar da atma olmaz ki. O şunu metot edinmiş,'Ben atayım yerse yer yemezse yemez'" diyerek Mansur Yavaş'a göndermede bulundu.

MANSUR YAVAŞ'A CEM UZAN BENZETMESİ

Mansur Yavaş'ın vaatlerinin olduğu kitapçığı Beypazarı'ndaki eski belediye başkanlarının arşivlerinden rica edip aldığını söyleyen Gökçek, "Nasıl o zamanda da yapamayacakları, insanların kulağına hoş gelecek, aldatacak şeyleri vaat ettiyse bugün de Ankara Büyükşehir Belediyesi Adayı olarak Ankara'da yapamayacağı her türlü hayali vaat ediyor. Yeni bir Cem Uzan misali ortaya çıkıyor.

YAVAŞ'IN YERİNE GETİRMEDĞİ PROJELER

İşte o kitapçığın içerisinde bulunan, Mansur Yavaş'ın 2004 - 2009 dönemi için vaat ettiği fakat gerçekleştirmediği projeler:

- İl olmak
- Eski İpek Yolu'nun yeniden açılması (Ankara - İstanbul Yolu)
- Hızlı Tren
- Dikenli Dere ve Uruş barajından su getirme
- Unesco dünya kültür miras listesine girmek
- Çevre yolu
- Rüzgâr enerjisi ve temiz enerji projesi
- Beypazarı'nı Türkiye'nin en güzel ilçesi olarak dünyaya taşımak
- Jeotermal enerji projesi
- Toptancı hali
- Organize sanayi
- Suluhan'ın restorasyonu
- Çarşının tümünün restorasyonu
- En restorasyonları en az 1000 adete çıkartılacak
- Karşıyaka ve diğer mahallelerde konaklama projesi
- Sivil havaalanı
- Beypazarı Üniversitesi
- Semt pazarlarının üzeri kapanacak
- Kırbaşı Yolu'nun Anadolu lisesi'ne kadar çift yol yapılması
- Güreş, spor ve tören alanı yapımı
- Şehrin 2. girişi açılarak Hanlarönü meydan düzenlemesi
- Köylüler için sulama çalışması
- Özürlüler çarşısı
- Kozalan köyü yakınında sağlıklı yaşam köyü
- Karayolları projesi
- Mini hayvanat bahçesi
- İnözü şelalesi
- 2 adet üst geçit
- Oğuzkent piknik alanı
- Hobi bahçeleri
- Kamyon garajı
- Boztepe rekreasyon alanı
- İmalatçılar sitesi
- Otomobil galerileri satış alanı
- Köy ürünleri satış merkezi
- Çöplük alanının değiştirilmesi

http://www.haber7.com/yerel-yonetimler/haber/1139825-gokcekten-mansur-yavasa-altin-gol

var ya melih gökçek mansur yavaştan çok korkuyor hatta tırsıyor
hatta erdoğan bile tırsıyor.sürekli mansur yavaş üzerine oynuyorlar.

bu arada beypazarı beypazar yapan mansur yavaştır.virane bir ilçeden dünyanın tanıdığı bir ilçe haline gelmiştir.kadınlarımız hanlarönünden geçemezken,şu anda her yerde satış yaparak evlerinin geçimini temin etmektedirler.beypazarlılar eğlenmek gezmek için başka yerlere giderken,mansur yavaş sayesinde turistik bir ilçe olmuştur.

bir beypazarlı olarak mansur yavaştan allah razı olsun diyorum.yaptıkları yapacaklarının garantisidir,üstelik hükümetten destek almadan modern bir ilçeye çevirdi beypazarını

Gökçek kaç senedir ne yapmış diye sormak lazım. Bilmem kaç kilometre metro yapıcam diyor önce elindeki bitmemiş metroları bitir be adam. Ankara'ya deniz filan senelerdir neyi beklemiş acaba. İmir için diyor ama her yağmurda sel alan Ankara unutulmadı. Mansur'un vaatleri gayet akılcı ve mantıklıyken Gökçek'in hayal adama sorarlar kaç senede ne yaptın ki şimdi yapacaksın aklım seçimlerde mi danmk ediyor. Mansur Yavaştan, Sarıgül'den daha çok korkuyorlar çünkü çok güçlü bir aday ve kaldı ki senelerdir Gökçek'ten bıkan halk Mansur Yavaş'ı deneyebilirler işte bu çok korkutuyor akp kesimini.

değil mi,üstelik her tür imkan elinde melih gökçeğin

Gokcek 20 yilda 3km metroyu yapamadi.keske kendi yapmadiklarini listeleseymis 5sayfa tutardi herhalde

bunu ankara büyüksehir belediye başkan adayları konusuna yazmıştım oradan kopyalıyorum zira sadece mansur yavaşın yapamadıklarını değil melih gökçeğin yapamadıklarını konuşalım ne dersiniz?

melih gökçeğin secim vaatleri bunlar şimdi gelelim bi has ankaralı olarak benım sorularıma
1-avrupanın en buyuk parkını kuracagız diyo yahu zaten sağa dönüyoruz park sola dönüyoruz park yetmemişmi acaba yanı ankaranın tek sıkıntısı bu mu?bence dğil geçiniz
2-cami cami cami yeteri kadar da cami bunuda geçiniz(kımse yanlış anlamasın kımsenın ınancına saygısızlık ettıgımden degıl sadece daha onemlı sıkıntılar oldugu ıcın geciniz dedim)
3-evetttt geldik en büyüğüne havaalanı metrosuda acaba batıkent sincan hattı gibi başlanıp sonra yıllarca el sürülmeyip en son bıkkınlıkla ulaştırma bakanlığına devredılerekmı bıtırılecek bunu merak ediyorum ayrıca beklenen zamanda yenıden harcanan malzeme parası ve ankaralının çektiği ulaşım çileside cabası
4-geldik teleferik projelerine alt ve üst geçitlerle mahvettiği ulaşımımı düzelmeye çalışacak acaba
5-hımm ankara boğazı olabılır tabıkı neden olmasın sonuçta eskısehıre yapıldı ankarayada yapılabılır lakınnn çalışan bir belediye başkanıyla yapılabılır
evet işte böylee neden melih gökçeği seçmem şimdi bu maddelere gecelim,
1-park yapmaktan vazgeçsin şimdi bana ne güzel heryer ağaclık cimenlik falan demeyın yeteri kadar park bahçe var ankaranın ihtiyacı par bahce falan degıl
2-çarpık kentleşme dolayısıyla olusan mahallelerın elektrik faturasını bızden almayı bıraksın zira ankarlılar oraların nereler oldugunu gayet ıyı bılıyo
3-ankaranın en buyuk sorunu işsizlik bunun içinde makarna kömür dağıtmayı bırakarak insanlara iş kapıları acılsın zira ankaradaki işsizlik oranıda azımsanmayacak kadar yüksek
4-ankaradaki hastane sayısı artırılsın devlet hastanelerınde oluşan kuyruklardan sıralardan kımsenın haberı yok sanırım
5-çevre kirliliğine önem verilsin ya kızılay leş gibi yemin ediyorum gitmek istemiyorum artık
6-bu sene kış cok kurak geçti zira yazın büyük bi kuraklık beklıyorum bu sene olmazsa seneye olucak yanı küresel ısınma günde güne artıyo ankarada su sıkıntısını seneler once bariz şekılde yaşadık bunun onlenmesı için ankaraya ek baraj yapılsın ayrıca gene degınmek ıstıyorum seneler oncekı kuraklıkta suları ıdarelı kullanalım dıye sular bıgun acılıp bıgun kapatılmıstı ancak su tesisatının yetersızlıgı yuzunden su tasaruf edelım derken butun borular patlamıs tasarruf yerıne zarar edilmişti bunuda hatırlatırım
Resmi gerçek boyutunda görmek için tıklayın.

Resmin ismi: zaaaaa.png
Görüntüleme: 0
Büyüklüğü: 14.5 KB (Kilobyte) ayrıca twitterda orda burda gençlerle laf yarışına girmeyen başkan istiyorum

gökçek başkasına gol atacagına kendı kalesıne attığı gollere baksın önce

Gokcek'in cok daha ucuza maledilen ve kredisi hazir olan Gerede projesini rafa kaldirip Kizilirmak'tan pahali suyu getirmesi de cabasi. 400 Km. boru dosettirdi bir de... O dosenen borularin parasindan kimler sebeplendi acaba? Ustelik suyun icilemez ve kullanilamaz oldugunu bile bile... Rapor da alamadi, milletin milyar dolarlari cope gitti.. Bu mudur? Siz Gokcek'in Mansur'a attigi golu birakin da, halka attigi gole bakin bir hele!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…