Sabah magazin haberlerinde gördüm. Yani, işte bildiğimiz gibi bir gelinlik değil. O yüzden genel geçer kabullerle değerlendirmek yanlış olur. Açıkçası bu orijinal isteğine saygı duydum ve bana yapmacık gelmedi. Keşke herkes kendi zevkine, kabullerine göre giyebilse. çünkü en güzel, özel günümüzü ancak böyle hakkıyla taçlandırabiliriz diye düşünüyorum.
Karı-koca adaşlarhoş olmuş... damatlığında sıradan olduğu söylenemez
Damatlıktan değil gelinlikten bahsettik biz..
Ama söz damatlıktan bahsediyorsan...
Şahsen eşimin böyle bir damatlık giymesini istemezdim..
Pantalon farklı ceket farklı..
İçindeki yelek bambaşka bişey..
Ya ayakkabılar?
Biri parmakarası diğeri spor ayakkabı?
Ünlü diye her yaptıklarını beğenecek değilim..
Benim fikrim bu..
Abiye kıyafet satan bir mağazaya gitsek bu tarz elbiseler kesinlikle bulabiliriz.Beyaz straplez,arkası uzun önü kısa.Çok tanıdık bir model değil mi gerçekten?Kaldı ki şu halde bile gelinlik olduğu zor anlaşılır bir şeyken birde söylemeseler ben ihtimal vermem açıkçası.Yalnız genel olarak garip karşılanmamış o benim garibime gitti. =) Tuba Büyüküstün'ün dizi de giydiği gelinlik bile berbatken şahsi fikrim bunun yanında daha bir gelinlikti.Herkesin zevki farklı tabii.Birilerine fikirde olabilir. =)
ne tuba büyüküstün'ün gelinliği, ne de bu kadınınki benim zevkime uygun öncelikle onu belirteyim. fakat bu herhangi bir davete şu elbiseyle katılan bir insana da ben çok rahat "kendi düğününe mi gelmiş?" derim. "eteği tüllü ve kabarık, beyaz, üstü vücuda yapışıyor" bunları ilk etapta duyunca direkt olarak gelinlik gelmiyorsa sizin gözünüzün önüne bilemem ama bence bunlar bir gelinliğe ait özellikler. klasik şekilde kullanınca gelinlik, değişik şekilde kullanınca abiye oluyor ha? vay anam vay. farklı olmak/düşünmek/istemek gelinlik giymemek anlamına geliyor demek ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?