Gelinlik Modelleri Gökçe Özyol Evlendi

Vira

Biг Öчкü ..
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2010
781
8
46
Kocaeli
“YAHŞİ Cazibe”nin Barış’ı Gökçe Özyol, önceki gün uzun zamandır birlikte olduğu Gökçe Aytaç’la nikah masasına oturdu.

Polonezköy’deki Beyaz Bahçe adlı mekanda evlenen ikiliyi “Yahşi Cazibe” ekibi de yalnız bırakmadı. Hande Katipoğlu ile Hakan Yılmaz’ın nikah şahitliği yaptığı törenin ardından gazetecilerin sorularını yanıtlayan çift, çekimler yüzünden uzun uzun hazırlık yapamadıklarını, gelinliğin bir haftada dikildiğini, damatlığın ise iki günde seçildiğini söyledi. Bu arada kısa gelinliğiyle dikkat çeken Aytaç, bunun hayalindeki gelinlik olduğunu, damatlığın da ona uygun olacak şekilde seçildiğini belirtti.

Hoş bir bayan ancak bu gelinlik nedir böyle yahu?Bir hafta bile çok olmuş. :37: Gördüğüm en kötü gelinliklerden.

Sabah magazin haberlerinde gördüm. Yani, işte bildiğimiz gibi bir gelinlik değil. O yüzden genel geçer kabullerle değerlendirmek yanlış olur. Açıkçası bu orijinal isteğine saygı duydum ve bana yapmacık gelmedi. Keşke herkes kendi zevkine, kabullerine göre giyebilse. çünkü en güzel, özel günümüzü ancak böyle hakkıyla taçlandırabiliriz diye düşünüyorum.

Sabah magazin haberlerinde gördüm. Yani, işte bildiğimiz gibi bir gelinlik değil. O yüzden genel geçer kabullerle değerlendirmek yanlış olur. Açıkçası bu orijinal isteğine saygı duydum ve bana yapmacık gelmedi. Keşke herkes kendi zevkine, kabullerine göre giyebilse. çünkü en güzel, özel günümüzü ancak böyle hakkıyla taçlandırabiliriz diye düşünüyorum.

Zaten çoğu insan bir şekilde zevkine uyan modeller seçiyor.Tabii arada aile faktörünün karıştığı olabiliyor ancak benim gördüğüm genel olarak o özel günde ailede saygı gösterebiliyor.Kendi beğenmiş giymiş ayrı.Ama gelinlik denince farklı bir şeydir.Bana göre bir davete katılmış gibi bir elbise.Ki o bile hoş olmamış.Herkesin bakış açısı tabii.​

Farklı olmak adına en özel günlerini sıradanlaştıran insanlar...

Karı-koca adaşlar :1: hoş olmuş... damatlığında sıradan olduğu söylenemez

Bir yastıkta kocasınlar.
Ama o gelinliği ve damatlığı giymelerindeki gaye bence basının daha fazla ilgisini çekmek olabilir.

Karı-koca adaşlar :1: hoş olmuş... damatlığında sıradan olduğu söylenemez

Damatlıktan değil gelinlikten bahsettik biz..
Ama söz damatlıktan bahsediyorsan...
Şahsen eşimin böyle bir damatlık giymesini istemezdim..
Pantalon farklı ceket farklı..
İçindeki yelek bambaşka bişey..
Ya ayakkabılar?
Biri parmakarası diğeri spor ayakkabı?

Ünlü diye her yaptıklarını beğenecek değilim..
Benim fikrim bu..

Son düzenleme:
gelinlikle damatlığın tarzı uyumlu olmuş. öyle gelinlikle klasik damatlık hoş olmazdı.
gelinlik farklı, bence çok kötü değil. kendi içinde tutarlı ve duvağı yok saysak bile gelinlik olduğunu belli ediyor. o kıyafetle davete gidilmez.
ben sadece ayakkabıyı beğenmedim, özenle seçilmiş bir spor ayakkabıyla daha şık dururmuş.

Abiye kıyafet satan bir mağazaya gitsek bu tarz elbiseler kesinlikle bulabiliriz.Beyaz straplez,arkası uzun önü kısa.Çok tanıdık bir model değil mi gerçekten?Kaldı ki şu halde bile gelinlik olduğu zor anlaşılır bir şeyken birde söylemeseler ben ihtimal vermem açıkçası.Yalnız genel olarak garip karşılanmamış o benim garibime gitti. =) Tuba Büyüküstün'ün dizi de giydiği gelinlik bile berbatken şahsi fikrim bunun yanında daha bir gelinlikti.Herkesin zevki farklı tabii.Birilerine fikirde olabilir. =)​

Damatlıktan değil gelinlikten bahsettik biz..
Ama söz damatlıktan bahsediyorsan...
Şahsen eşimin böyle bir damatlık giymesini istemezdim..
Pantalon farklı ceket farklı..
İçindeki yelek bambaşka bişey..
Ya ayakkabılar?
Biri parmakarası diğeri spor ayakkabı?

Ünlü diye her yaptıklarını beğenecek değilim..
Benim fikrim bu..

ben senin yazdığının aksine birşey yazmadım ki :44:damatlığıda söyledim niye yanlış anlayıp böyle bir açıklama yapma gereği duydun anlamadım ki. Dediklerine tatmiyle katılıyorum. İkimiz aynı şeyi söylüyoruz...

iyi güzel de ben hayalimdeki gelinlik demesine takldım daha ziyade.Hiç zannetmiyorum.belkide kimse bir şey demesin diye demiştir.

Abiye kıyafet satan bir mağazaya gitsek bu tarz elbiseler kesinlikle bulabiliriz.Beyaz straplez,arkası uzun önü kısa.Çok tanıdık bir model değil mi gerçekten?Kaldı ki şu halde bile gelinlik olduğu zor anlaşılır bir şeyken birde söylemeseler ben ihtimal vermem açıkçası.Yalnız genel olarak garip karşılanmamış o benim garibime gitti. =) Tuba Büyüküstün'ün dizi de giydiği gelinlik bile berbatken şahsi fikrim bunun yanında daha bir gelinlikti.Herkesin zevki farklı tabii.Birilerine fikirde olabilir. =)​

ne tuba büyüküstün'ün gelinliği, ne de bu kadınınki benim zevkime uygun öncelikle onu belirteyim. fakat bu herhangi bir davete şu elbiseyle katılan bir insana da ben çok rahat "kendi düğününe mi gelmiş?" derim. "eteği tüllü ve kabarık, beyaz, üstü vücuda yapışıyor" bunları ilk etapta duyunca direkt olarak gelinlik gelmiyorsa sizin gözünüzün önüne bilemem ama bence bunlar bir gelinliğe ait özellikler. klasik şekilde kullanınca gelinlik, değişik şekilde kullanınca abiye oluyor ha? vay anam vay. farklı olmak/düşünmek/istemek gelinlik giymemek anlamına geliyor demek ki.

ne tuba büyüküstün'ün gelinliği, ne de bu kadınınki benim zevkime uygun öncelikle onu belirteyim. fakat bu herhangi bir davete şu elbiseyle katılan bir insana da ben çok rahat "kendi düğününe mi gelmiş?" derim. "eteği tüllü ve kabarık, beyaz, üstü vücuda yapışıyor" bunları ilk etapta duyunca direkt olarak gelinlik gelmiyorsa sizin gözünüzün önüne bilemem ama bence bunlar bir gelinliğe ait özellikler. klasik şekilde kullanınca gelinlik, değişik şekilde kullanınca abiye oluyor ha? vay anam vay. farklı olmak/düşünmek/istemek gelinlik giymemek anlamına geliyor demek ki.

Durum tamamen bakış açısı işte.Fakat kabarık veya tül özelliği sadece gelinliğe mi ait?Hayır bu tarz elbiseler var.Düğünlerde beyaz elbise giyilmez klasiği vardır.Yani tüllü vs.olmasından ziyade beyaz olmasından ötürü 'kendi düğününe mi gelmiş' fikri çıkar ortaya.Ki bu direkt gelinlik olduğu için değildir.Sizin bakışınız gelinlik olduğu yönünde benim ki değil bu kadar basit.O yüzden vay anam vay gibi yaklaşmanıza gerek yok.İyi günler.​

farklı olma çabaları :33:
gelin ünlü falan mı

Son düzenleme:
insanlar en özel günlerini nasıl mahvedebiliyorlar böyle. rahat bir gelin olmak isteyenler için bir dolu güzel modelelr var artık. bu tür saçmalaıklara gerekmi var yani...

İnsanın en mutlu gününde gönlünce giyinmesi kadar doğal bir şey yok bana çokta sevimli geldi ayrıca.Barış'ı çok beğeniyorum belkide bu yüzden .:1:
Bir ömür boyu mutlu olmalarını diliyorum :nazar:

bu insanlar neden farklı olamaya çalışsınlar ki. zaten kendi meslkelerinde kariyer yapış insanlar. herkes klasik gelinlik giymek zorunda olduğunu düşünmüyorum. insanları hayatı böyle kalıplar içine sokmaya çalışıp farklı olanı (ama kime göre farklı) olanı dışlamak çok ilginç bi durum. herkesin doğrusu ve tercihleri farklıdır. takip ettiğime göre bu insanlar basının ilgisini çekmek için böyle şeyler yapıcak insanlar değil. ilgi çekmek isteyenlerin tvlerde neler yaptığını görüyoruz. benim tarzım değil gelinlik ama çok şirin olmuşlar. her insan kendini nasıl hissediyorsa öyle davranabilir ve giyinebilir.:80:

Back