• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Goji Berry Ankara Merkezli Lokman Hekimden sizlere güvenle...

Goji Berry Kullanıyormusunuz?

• Evet kullanıyorum

OY: 0 0,0%
  • Hayır kullanmıyorum

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    0

gojiberryankara

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Mart 2016
3
0
1
39
500 Gram Goji Berry Naturpystore güvencesi ile siz değerli müşterilerimizin sofralarına gelmektedir. "Goji Berry " halk dilindeki ismi " Kurt üzümü " tabir edilen kurutulmuş meyve çok güçlü bir Antioksidandır .Vücudunuzdaki kötü yağları ve kolestrolü atmak için kullanabilirsiniz. İnternette çeşitli tarifleri mevcuttur ufak bir araştırma ile Pasta , Tatlı , Çay , Marmelatı gibi internette çeşitli yöntemler ile kullanım şekli mevcuttur. Bana göre şahsen en etkili yöntem kuru meyve olarak tüketmektir. Sabahları aç karna yürüyüş yapmadan önce 1 yemek kaşığı Goji Berry tüketerek vücudunuzdaki kötü kolestrolü diyet ve spor ile büyük ölçüde atabilirsiniz. İnternette Çeşitli yorumlar vs mevcut bunlara inanıp da belli dozaj dan fazlasını tüketmeyiniz unutmayın vücuttaki yağı attığı için fazlası zararlı olabilir 1 yemek kaşığından fazla tüketilmemesi önerilir.

Peki goji berry nelere fayda eder?
Goji Berry Çinde Tibette yetişen bir meyve türüdür. Çinde 2000 yıldır kullanıldığı söylenmektedir. Karaciğer enzimleri yüksek olan kişiler genelde bu meyveyi tükettiği söylenmektedir. Çok güçlü bir antioksidan olduğu Tv de bazı programlardada izlediğim kadarı ile işe yaradığı söylenmektedir. Fakat şu unutulmamalıdır ki ; Hızlı kilo vermek iyi değildir. Yavaş Yavaş Diyet ve Spor ile belli ölçüde kilo vermeniz sağlığınız açısından iyidir. Hamilelerin kullanması uygun değildir. Yeni Doğum yapmış kişlerin doğum yaptığı süre içerisinde 3-4 ay süre geçmeden kullanmaları uygun değildir. Goji berry vücuttaki tansiyon ve şekeri dengelediği söylenmektedir. Daha detaylı bilgiyi internet üzerinden youtube üzerinden çeşitli videolar ile öğrenebilirsiniz. Goji berry Türkiyede Antalya da da yetiştirilmektedir. Asıl Kökeni Çin Tibettir.Artık ülkemizde Antalyada üretimi yapılmaktadır. Türkiyedeki üretim yapılan yerlerdeki vitamin ve mineralleri ne kadar faydalı orasını bilmiyoruz fakat bizim getirttiğimiz ürünler bizlere analiz raporları ile birlikte gelmektedir. Merdivan altı ürünlerden ve ucuz satıcılardan faturasız ürünlerden uzak durmanızı tavsiye ederiz sağlığınız açısından.

Son düzenleyen: Moderatör:
Back