• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Goji berriy

Evet kullandim ve kesinlikle tehlikeli bir bitki oldugunu düsünüyorum....tavsiye edilen miktarin altinda kullanmama ragmen kötü etkilendim....istahi kestigi dogru ama insanin direk beynini etkileyen bir bitki kontrolünü kaybediyorsun...zaten ürün paketinin üzerinde de uzun süreli ve cok kullanildiginda tehlikeli olacagi yaziyor...belki her bünyeyi farkli etkiliyordur ama beyni nasil etkiliyor bilmiyorum kisilik degisimi yapiyor ve ben bunu tehlikeli buluyorum....gebeler ve gebe kalmak isteyenler kesinlikle uzak dursun...

8 gündür kullanıyorum . Boğazıma çok düşkündüm gece karnım guruldayıp yemek yemediğim bir gün hatırlamıyorum. Kullanmaya başladığım ilk gün anlamadığım bir şekilde canım yemek yemek istemedi ve ben yemek yemeği unuttum .evet kahvaltı bile yapmadım akşam yatana kadar hiçbir şey yememiştim. Öğlen sadece vitamin vermesi için meyve yedim ve limonlu kayısılı form çaylarından içtim. Tam 8 gün önce 68 kiloydum şu an 62 kiloya düştüm .1 ay bile kullanmanıza gerek yok ben 1 haftaya 55 olurum ve ideal kiloma ulaşırım. Herkese tavsiye ediyorum ve herkes çok memnun kaldı.

Back