Dövme Göğüsünde Dövme Olanlar

Kalıcı Dövme, Geçici Dövme, Hint Kınası,

sheytane

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Mart 2010
399
4
selam kızlar göğüs bölgesinde dövmesi olan varsa paylaşabılırmı? bende catlaklarımı kapattırmak ıcın dusunuyorum ama model bulamıyorum daha tamda kafama yatmıs degıl begendıgım bır tane bulsam gerısı teferruat haleldıcem ama bulamıyorum onun ıcın bu topıgı acıp sızlerdende fıkır almak ıstedım belkı onereceklerınız olur belkıde kendı dovme stılınızı paylasırsınız optum hepınızı

Canım dövmeye karşı değilim hatta çok seviyorum fakat göğüsteki dövme beni hep düşündürmüştür... Beni sakın yanlış anlama ama ben göğüsünde dövme olan bayanlara pek iyi gözle bakamıyorum...

ön yargı sonucta her ınsanda var onemlı degıl canım ne yanlıs anlıcam fıkır paylasıyoruz dımı :KK66:

Bence bu onyargilar hic guzel degil... baskasida saci platin olan bayanlara iyi gozle bakmayabilir, digeri dovme.. farklilik elbetteki olacak kimsenin icini bilemeyiz.. Insan dovme yaptirtmaklada kotu olmaz. benim omzumda var canim... icinde kaldiysa yaptir gitsin sonucta gogsunu acipta gezicek degilsin istedigin zaman kapatma sansin var sorun olmaz

Son düzenleme:
Bende göğüsünde dövmesi var diye iinsanlara iyi gözle bakmayanlara kötü gözle bakıyorum nedense onlar hakkında iyi şeyler düşünemiyorum.

ah insanlar birilerini yaftalamadan önce kendi hayatlarına baksalar dünya belki de daha yaşanası bir yer olurdu. neyse :) dövme araştırmalarının akıbeti ne oldu bilmiyorum baya zaman geçmiş konunun üstünden ama benim sol göğsümün üstünde var bir dövme şu anda fotoğrafını çekemiyorum eski fotoğraflarımın arasından en belirgin duranını seçtim örnek olsun diye yüklüyorum

avtrz.jpg

buradaki karakterin göğsündeki dövmenin aynısı

993048.jpg

Bende göğüsünde dövmesi var diye iinsanlara iyi gözle bakmayanlara kötü gözle bakıyorum nedense onlar hakkında iyi şeyler düşünemiyorum.

göğsümde dövme var...beni ne kadar tanıyorsun nasıl bir insan olduğuma göğsümdeki dövmeye bakarak nasıl karar verebilirsin??? ayrıca dövmeyi yapan dövmeci bayandı...buna ne diceksin???

Yaptıranları takdir ediyorum çünkü bu benim çok isteyip de bir türlü cesaret edemediğim bişeydi. Çok güzel bence ciddi ciddi düşünüyorum şu sıralar. Resim paylaşırsanız çok iyi olur kızlar ya. Fikir ediniriz.

merhaba benim sol göğüs ucumda, tam kalbimin üzerinde 'mom' yazıyor.türkçe annecim demek.
göğsüme yaptırdığım dövme hiç acı vermedi, aksine aa ne ara bitti diye şaşırdım.

tatlım bence el yazıyla ısmını yazdır veya soyadını veya annem yazdır ne bılmm quzel bıraz kucuk bısı olsun ama buyuk olanlar qoquste fazla quzel durmuyo ıkı dovmesı olan ben ıcımde kaldı goqsume yaptırmadm qıttı neymıs yapan adam erkekmıs qogsme mı doknckmıs okus sevqlım yuznden :S:S ama en kısa zamanda kadın dovmecı blup yaptrcm

AZ önce yaptırmış olduğum dövme ama yemin ederim bin pişman oldum.O kadar mutlu yaptırdım kim gördüyse niye orası kimse iyi gözle bakmaz sana vs vs. Bu ne ya bu ne insanlara üzerindeki dövmeyle mi yargılıyosunuz.Gerçekten moralim çok bozuldu ne kadar mutluydum oysa

Bende de var. Göğsümden boynuma doğru karahindiba dövmesi yaptırdım. Hiç de pişman olmadım. Kötü gözle bakana da rastlamadım, mümkünse onlar bakış açılarını değiştirsinler. :KK20:

X