Bebek Beslenmesi Gogusum yara acil yardim

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

Bilalsaid

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2015
10
0
33
Kizlar gogus uclarim yara,oldu 8aylik bi oglum var emzirirken canimdan can cikiyo bana yardimci olun krem kullandim gecmedi

Sık sık göğsünü bebe sabunu ile yıka,iyice kurut hatta bi süre açıkta bırak hava alıp kurusun.mümkün mertebe kuru tutmaya özen göster.fucidin ve fito kremi karıştırıp kullanmıştım iyi gelmişti.emzirmeden önce yıka göğsünü.
1-2 gün emzirmeye ara verebilirsen iyi olur.ara verdiğinde sağabiliyorsan sağ ama biraz ara ver.bir de bebeğin emerjen sadece meme başını değil tüm kahverengi halkayı ağzına alıp emmeli.emzirirken buna dikkat etmelisin yoksa meme başı çatlağı olur.

Kizlar gogus uclarim yara,oldu 8aylik bi oglum var emzirirken canimdan can cikiyo bana yardimci olun krem kullandim gecmedi

Canim sana tavsiyem ayva cekirdegi kullanman. bulursan 3-4 tane ayva cekirdegini bir cay bardagina uzerine biraz gul suyu dok ve agzi kapali bir kac gun beklet. Jole gibi oluyor onu kullan.

Benim tanidiklarim var hicbirsey fayda etmedi sonunda bu ayva cekirdegi cok iyi geldi.

Cnm ben aglayarak emziriyodum hersey kullandim ayva cekirdegi lanolin daha baska seyler ama en son aynisefa kremi var aktarda ondan aldim harika bisey cok iyi geldi sende dene istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…