göğüsucu temizliği...

seldus

♥ ♥ küçük paşam ♥ ♥
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2009
2.982
1
kıslar ben göğüsümü sürekli gidip yıkayamıyorum benimki acıktıgı zaman ortalıgı yıkıyor neredeyse ellerini kanepeleri kemirecek...bir bardaga karbonatlı su yapıyorum hergün kaynamıs sogumus suyla her emzirmemede bir pamukla silip emziriyorum bi arkadasım sölemişti hem gögsündeki catlaga ii gelir hem de bebeğin agzında pamukcuk olmasını engeller demişti..ama acaba temiz oluyormudur pamukla silmeme bazen dikkatli bakınca göğsümde ufak ufak pamuklar kalıyor ve bebek onalrı yutuyor sanki ..siz neyle temizliyorsunuz göğsünüzü????

canım ben bebeğe aldığım pamuklu ağız mendilleri var ya onları kullanıyorum... sıcak suyla yıkayıp onunla siliyorum hem masaj da yapmış oluyorum yerimseniben

düz pamukla temizlemek ii deil sanırım ....

emzirdikten sonra ıslak pamukla temizliyorum..çok kuru olmassa pamuk kalıntı bırakmas cücüm..accık kurumasını bekliyip ööle çamaşırımı giyiyorum...

göğüs ucum hiç çatlamadı beni yavru becerikli güzel emiyo koyu kısmın taamını alıyo :)) ay nazar değdirecek kendime 22 günlüğüz bu satten sorna çatlamaz değilmi.. ben temizlemiyorum :KK43:( yani lavoboya gidince suyla şöyle bi alıyorum o kadar.. geçen gün göğüsümde saçım var mış ferketmedim bi baktım benimki öğürüyo öğğ öğğ dedim noluyo ağzını çıkarmış memeden baktım kıl benim yavrum iğrenmeyide bilirmiş :))

bi çay tabağına kaynatılmış soğutulmuş su koyun bir çay kaşığı kadar karbonat ekleyin hep elinizin altında olsun karışım pamukla emzirdikten sonra silin kuruyuncaya kadar gezin öle sonra lansinoh oh misler misi hem sürdüğünüz karbonatlı karışım bebişinizin ağzındaki pamukçuklarada iyi gelcektir.
ben sürekli emzirdiğim çin çünkü bebişim ne emzik ne biberon alıyor ve sürekli memede kalmak istiyor vala çoğu zaman silmeye fırsatım olmuyor bende sütümden sürüp kurutup kapatıyon zaten 10 dakka sonra tekrar açılıyo memeler:)))

chicco nun göğüs temizlememk için ıslak mendilleri var.emzirmeden önce ve sonra kullanmıstım ben.tavsiye ederim

göğüs pedı kullanıyorum bnde cok canım acıdığı ıcın sureklı doktorun verdıiği kremden suruyorum

bende karbonatlı suyla temizliyorum sürekli pamukla ama sanki pamuktan kalıntılar var gibi göğsümde mendille mi silsem acaba ??

zuzum iice ıslatsam da yine de kalıyor kalıntı acaba benim pamuk dandik mi ki kız..benim herif bim den almıs:)))))

ben pamukla sılmıyorum çünkü kalıntı bırakıyor..
benımı sureklı meme ısteıdgı için herseferdınde sılmıyorum zaten gögüs pedı kullanıyorum

sürekli bitki çayı içiyoruz malum..
papatya çayı içtiğim zaman onun poşetiyle siliyorum..
kullandığım poşeti atmadan temziliğimi yapıyorum papatya iltihaplara da iyi geliyor mikrop kırma özelliğide var yerimseniben

teebeutel_01.jpg

peki kıslar gögüspedini ne kadar sıklıkla deiştiriyorsunuz her emzirmeden sonra mı???

X