Göğüsü büyütmeden sadece dikleştiren bir egzersiz var mı?

edasu

Guru
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2009
318
24
Arkadaşlar benim göğüslerim çok büyük değil.Ama çok sarkmış durumda.Burdan öğrendiğim birkaç tane dikleştirme egzersizini bir süre yaptım.Fakat sanki göğüslerimin hacimce büyümesine neden oldu.Ben büyüsün istemiyorum.Hatta tam tersi küçülsün ve dikleşşin istiyorum.Bu konuda bana yardımcı olursanız çok sevinirim.

aynı dertten bende de var,fakat benim bir de omuzlarım geniş olduğundan bu tür hareketlerden kaçındım hep çünkü omuzlarımın da genişlemesindne korktum ama baya kendini salmaya başladılar izlesene.com'da birkaç video var bununla ilgili faydası olur belki dambılla yapılan hareketler..

Arkadaşlar benim göğüslerim çok büyük değil.Ama çok sarkmış durumda.Burdan öğrendiğim birkaç tane dikleştirme egzersizini bir süre yaptım.Fakat sanki göğüslerimin hacimce büyümesine neden oldu.Ben büyüsün istemiyorum.Hatta tam tersi küçülsün ve dikleşşin istiyorum.Bu konuda bana yardımcı olursanız çok sevinirim.

sen ne hareketlerini yaptında büyüme oldu edasu onları burdan yazabilirmisin bize bende büyütmek istiyorum çünkü şimdiden teşekkürler:eek:

DıLOCUM ;Ellerini sanki kumsalda sırtüstü uzanmış da yatıyormuş gibi başının altında birleştiriyorsun.Sonra diseklerini başının önüne getirip tekrar yanlara açıyorsun.Bunu yaparken ellerin devamlı başının arkasında birleşmiş vaziyette olacak.Bu hareketi her zaman oturduğun yerde istediğin kadar yapabilirsin.Bir ikinci harekette,kollarını iki yana açıp dirsekten kırıyorsun.Elerin açık(yumruk değil) ve yukarı bakacak.Sonra geriye doğru kollarını bu şekilde ittireceksin.Bu şekilde ister istemez göğüslerde öne ve yukarı doğru gidiyor.

DİLOCUM ;Ellerini sanki kumsalda sırtüstü uzanmış da yatıyormuş gibi başının altında birleştiriyorsun.Sonra diseklerini başının önüne getirip tekrar yanlara açıyorsun.Bunu yaparken ellerin devamlı başının arkasında birleşmiş vaziyette olacak.Bu hareketi her zaman oturduğun yerde istediğin kadar yapabilirsin.Bir ikinci harekette,kollarını iki yana açıp dirsekten kırıyorsun.Elerin açık(yumruk değil) ve yukarı bakacak.Sonra geriye doğru kollarını bu şekilde ittireceksin.Bu şekilde ister istemez göğüslerde öne ve yukarı doğru gidiyor.

çok teşekkürler güzel arkadaş:lepi:

POTANSıYEL, herşeyden önce cavabın için teşekkür ederim.Dediğin siteye baktım fakat pek bir şey bulamadım.Ama UZMAN TV de (egsersizler)bölümünden (kadınlar için egzersizler) kısmından (göğüs egzersizlerini) açtığında dambılla yapılan çok güzel net anlatılmış çok da basit birkaç hareket var.Birde bunları denemeyi düşünüyorum.

X