• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

göğüsten süt gelmesi

derindeniz_55

sağlıklı ol kuzummmm..
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2014
492
171
83
dün göğsümden süt geldi sıktıkça da arttı yumurtlama dönemindeyim hamile olabilir miyim acaba kızlar adetime daha 16 gün var :) valla sütü görünce bi heyecanlandım sanki kendimi hamile gibi hissettim benim gibi olan var mı?

dün göğsümden süt geldi sıktıkça da arttı yumurtlama dönemindeyim hamile olabilir miyim acaba kızlar adetime daha 16 gün var :) valla sütü görünce bi heyecanlandım sanki kendimi hamile gibi hissettim benim gibi olan var mı?
Canım prolaktin yüksekliği olabilir bnce hemen bir doktora git hamileliğin basında böyle bişey olmaz ve prolaktin yüksekliği gebe olmayıda engeller hemen doktora git

Aynisini bende yasadim cnm siktikca geliyodu ve o ay sokturucu icitigim halde adet olamadim o derece doktora gttiim prolaktin hormonun yukselmis ilac kullanmam gerekti sende ihmal etme yumurtlamani etkiler o hormon

Prolaktin hormonunuz yüksek hemen doktora görünün bence, prolaktin yüksekken hamile kalamazsınız ayrıca sıkmayın göğsünüzü süt çıkmasını sağlamayın hiç sağlıklı değil

Prolaktin hormonunuz yüksek hemen doktora görünün bence, prolaktin yüksekken hamile kalamazsınız ayrıca sıkmayın göğsünüzü süt çıkmasını sağlamayın hiç sağlıklı değil
bu prolaktini düşürmemiçin ne yapmam gerekiyor hastaneye gidemem çünkü bulunduğum yere çok uzak :(

Back