Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Slm kızlarr 2 yıllık evliyimmm çoçuğum yokk ama gögüsümden sıkınca süt gelior doktoraa gittim hormon testi yaptılar ama bişey çıkmadıı peki bu normal bişeymii aranızdaa bu şekilde olan varmı?
Slm kızlarr 2 yıllık evliyimmm çoçuğum yokk ama gögüsümden sıkınca süt gelior doktoraa gittim hormon testi yaptılar ama bişey çıkmadıı peki bu normal bişeymii aranızdaa bu şekilde olan varmı?
hormon testin adetinin 3. gununde yapilmasi gerekiyo o donemdemi yapilmisti????? cunku anlattigin durum prolaktin hormonunun yuksekliginden olur ve hamile kalmanida engelleyen bir durumdur. bence kadin dogum doktoruna tekrar git ve adetinin 3. gunu prolaktin hormon testi yaptir
onemli bisey degil ama ilac ile hormonun dusurulur hamileliginde gerceklesir:)
boll sans
merhabalar arkadaşlar ben 3sene önce 6aylık ikiz bebeklerimi kaybettim. yani ölü doğum yaptım işte süt gelmemesi için ilaç falan verilmişti. o dönem hiç sıkmak bakmak aklıma gelmemişti çok zor günler geçirdim atatamadım o dönemi. neyse 2sene önce göğsüm kaşındı ve sıktığımda süt gibi önce saydam su sonra süt geldi. diğer göğsümdede vardı. ama umursamadım geçiştirdim ara ara sıkıyorum hala geliyo. bu ay gidicem doktora test yaptırıcam. ama arkadaş ortamında filan konuşurken doğum yaptığın için gelir dediler. bi arkadaşımda 4yaşında kızı var ondanda süt geliyodu aynı şekilde ikinciye hamile kaldı. ama genede korkuyorum. allah nasip kısmet ederse bizde yaz sonunda korunmayı bırakıp bebek sahibi olmayı düşünüyoruz allahın izniyle. yani size sorun doğum yaptığım için geliyo olabilir mi_? ama hiç doğu yapmayanlardada var bu durum :/ kafam karıştı korkmaya başladım.