Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Prolaktin hormonu yukseldıgınde olurmuş bu durum, bır de gögusu uyarı seyler yapmayın mesela sıkmak dokunmak gıbıMerhabalar başından gecen varmı bilmiyorum ama emzıme dönemim biteli 1.5 ay oldu ve hala sıkınca ğögsümden süt geliyor gecer diye hep bekledim hormonel bozulluk mus sanım başına gelen varmi bitkisel seylerle geçirw bilirmiyim
Normal diye biliyorum benim 3 4 ay geçtiği halde sıkınca geliyodu. Sıkmayın
Kan testlerimde degerim cok dusuk cikti normalde bu kadar kafaya takmiyodum ama benden sonra emzirmeyi biteren kuzenimmin sutu kesilmis 3 4 kisiye sordumda niye soylemedin dedi doktora önemsemedim gecer dedim ama sasirdilar hani cok uzun bi sure olmus diye 1bucuk yil oldumu peki sizindeBenim de uzun bir süre devam etti o durum. Prolaktin seviyesi yavaş yavaş normale dönüyor. Doktorum normal demişti
Doktora gitmek yerine niye burada bitkisel canim
Doktora gitmek yerine niye burada bitkisel tedavi arıyorsunuz?
İlk yazınıza 1.5 ay yazmışsınız. Şimdi yıl yazmışsınızKan testlerimde degerim cok dusuk cikti normalde bu kadar kafaya takmiyodum ama benden sonra emzirmeyi biteren kuzenimmin sutu kesilmis 3 4 kisiye sordumda niye soylemedin dedi doktora önemsemedim gecer dedim ama sasirdilar hani cok uzun bi sure olmus diye 1bucuk yil oldumu peki sizinde
Ay bravo ya başın göğe erdimi simdiĞöğüs, ğögüs…
Cok pardon ya kafa karısıkliğından yazmıs olabilirim ole duzeltiyim orayi benİlk yazınıza 1.5 ay yazmışsınız. Şimdi yıl yazmışsınız
Aaaa bu fikir hic aklıma gelmemisti cok zekisinDoktorunuza danışın
Yeni test yaptırdim cok düsük cıktı ama hormonlarla ilgiliymis sanırım doğruProlaktin hormonu yukseldıgınde olurmuş bu durum, bır de gögusu uyarı seyler yapmayın mesela sıkmak dokunmak gıbı
Avamlığın kokusu yine kilometrelerce uzaktan geldi.Siz sorun diye oldumu ?
Zamanla normale döner bence yani çok uzun zaman olmamıs emzırmeyı bırakalıYeni test yaptırdim cok düsük cıktı ama hormonlarla ilgiliymis sanırım doğru
Kan testlerimde degerim cok dusuk cikti normalde bu kadar kafaya takmiyodum ama benden sonra emzirmeyi biteren kuzenimmin sutu kesilmis 3 4 kisiye sordumda niye soylemedin dedi doktora önemsemedim gecer dedim ama sasirdilar hani cok uzun bi sure olmus diye 1bucuk yil oldumu peki sizinde