• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göğüsten koltuk altına doğru gelen ağrı

Goncakir7

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Mart 2020
7
2
36
30
Merhaba arkadaşlar annemin günlerdir tek tarafında göğsünden koltuk altına doğru bi ağrı var aranızda bunu yaşayan oldumu korkuyo hastaneye gitmek istemiyo zorluyoruz en azından gidene kadar Bilgi edinelim istedik

Merhaba. Elle muayene yaptı mı anneniz kendisine? Eline sertlik vs geliyor mu? Göğsün hangi tarafında? Anneniz kaç yaşında?

sol tarafta 43 yaşında bu arada

Ben uzman değilim, sizi yanlış yönlendirmek istemem. Ama kardiyoloji bölümüne götürün annenizi sol taraftaysa kalple ilgili bir ağrı olabilir. Yaşı gençmiş ama artık hastalıklar pek de yaşa bakmıyor maalesef.

Maalesef dediğiniz gibi yaşla artık pek bir ilgisi yok biz bi ara acile götürmüştük kalbinde bişey çıkmadı ama ben göğsü için genel cerraha kalbi içinde olmazsa tekrar bi kardiyolojiye götüreyim çok teşekkür ederim 🙏🏻

Rica ederim. Acilde acil şartlara bakılıyor detaylı tetkik yapılmıyor . Muhtemelen EKG çekmişlerdir. İnşallah bir sıkıntısı yoktur tabi de poliklinikte daha iyi incelemesi yapılır. Esasında ilk aklıma genel cerrah gelmişti ama siz beze filan yok diyince ağrı da sol tarafta olunca aklıma kalp geldi. İki bölüme götürmeniz daha iyi olur umarım birşeyi yoktur sadece kas ağrısıdır ve kendiliğinden geçer. Sebebini öğrenince beni de etiketler misiniz buraya tekrar? Annenizi merak ederim. Çok geçmiş olsun. Sevgiler ❤️

Back