• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göğüsten akıntı (sanırım süt) gelmesi ?

CrawL

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Mart 2014
198
62
43
Eskişehir
Merhaba arkadaşlar,
Sol göğsümde süt kanalı yolunda bir sızı oluyor nadiren. Rahatsız edici bir ağrı değil. Yaklaşık 3-4 aydır da sol göğsümden bir akıntı geldiğini hissediyorum. Sütün katı hali gibi. Sıvı değil.. Bir damla kadar.
Doktora gideceğim en kısa zamanda.
Sizinde bilgilerinizi almak istedim. Böyle bir durumla karşılaşan var mı ? (Herhangi bir gebelik söz konusu değil)

Canim bilmiyorum neden ama doktora gitmelidin.çünkü doktorun bana bu soruyu sormuştu yok dedim neden sordu bilemiyorum.

Prolaktin hormonu yuksekligi sonucu olabiliyor bu durum.. ilac tedavisiyle geçer , telaş etmeyin, doktora görünün...sonucu paylasirsiniz bizlerle , geçmiş olsun :KK65:

mutlaka doktora görünün, basit bir hormonal rahatsızlık olabileceği gibi, çok önemli başka hastalıklarında habercisi olabilir, en kısa zamanda görünün lütfen ve bizleri de haberdar edin

Merhaba arkadaşlar,
Sol göğsümde süt kanalı yolunda bir sızı oluyor nadiren. Rahatsız edici bir ağrı değil. Yaklaşık 3-4 aydır da sol göğsümden bir akıntı geldiğini hissediyorum. Sütün katı hali gibi. Sıvı değil.. Bir damla kadar.
Doktora gideceğim en kısa zamanda.
Sizinde bilgilerinizi almak istedim. Böyle bir durumla karşılaşan var mı ? (Herhangi bir gebelik söz konusu değil)

Merhaba canim dogumuna birkac gun kalmamissa yada yeni dogum yapmamissan o gelen seyin sut olmasi imkansiz cunku dogumla birlikte bazi hormonlar calisir ve sut kanallari acilir hatta doguma birkac gun kala gelmesi bile nadir rastlanir muhtemelen bahsettigin sey iltihaptir lutfen dikkate al benimde gogus ucunda zaman zaman kati ve beyaz renkte akintilar oluyor

Merhaba canim dogumuna birkac gun kalmamissa yada yeni dogum yapmamissan o gelen seyin sut olmasi imkansiz cunku dogumla birlikte bazi hormonlar calisir ve sut kanallari acilir hatta doguma birkac gun kala gelmesi bile nadir rastlanir muhtemelen bahsettigin sey iltihaptir lutfen dikkate al benimde gogus ucunda zaman zaman kati ve beyaz renkte akintilar oluyor

Herhangi bir hamilelik söz konusu değil. Araştırdığıma göre Prolaktin hormonu yükseldiğinde oluyormuş. Hamilelikte bu hormonun yükselmesi normal sayılırken gebelik olmadığı durumlarda yükselmesi anormalmiş ve tedavi edilmesi gerekirmiş.

Doktora gideceğim bakalım randevumu aldım
.

Prolaktin hormonu yuksekligi sonucu olabiliyor bu durum.. ilac tedavisiyle geçer , telaş etmeyin, doktora görünün...sonucu paylasirsiniz bizlerle , geçmiş olsun :KK65:

mutlaka doktora görünün, basit bir hormonal rahatsızlık olabileceği gibi, çok önemli başka hastalıklarında habercisi olabilir, en kısa zamanda görünün lütfen ve bizleri de haberdar edin

Doktora gittim. Prolaktin hormonuna ve tiroid bakıldı. Sonuçlarım normal çıktı. El ile muayne etti , ultroson ile yumurtalıklarıma da baktı her şey normaldi..
İlaçlardan olacağınıda söyledi.. Beni çok da rahatsız eden bir durum yoktu zaten ilaç verdi :/

önemli bir şey olmamasına çok sevindim, çok geçmiş olsun

Back