• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gogusteki yag bezesini aldirmanin masrafi nedir arkadaslar?

ozianna

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
Arkadaslar biri lutfen bana soylesin doktorlarin hicbiri gorusmeden fiyat vermiyo, ben yurt disinda yasiyorum sirf bu ameliyat icin gelicem ama ortalama bi fiyat bilmem lazim. En ucuz ve en pahali ne kadara yaparlar bu ameliyati, goguste yag bezesi var estetikciler ne kadara alir? Devlet degil ozel hastane fiyati verirseniz sevinirim sigortam yok cunku ozelde yapilcak

Arkadaslar biri lutfen bana soylesin doktorlarin hicbiri gorusmeden fiyat vermiyo, ben yurt disinda yasiyorum sirf bu ameliyat icin gelicem ama ortalama bi fiyat bilmem lazim. En ucuz ve en pahali ne kadara yaparlar bu ameliyati, goguste yag bezesi var estetikciler ne kadara alir? Devlet degil ozel hastane fiyati verirseniz sevinirim sigortam yok cunku ozelde yapilcak

Sevgili Ozianna,

Arzu ederseniz şöyle yapalım. Asistanım ile 0549 749 90 00 no'lu telefon ile görüşebilirsiniz. Size memnuniyetle yardımcı olacaktır sorularınızla ilgili.

Sağlıkla kalın.

Doç. Dr. Tayfun Türkaslan

Cok tesekur ederim ama bu mesaji 2 sene once atmistim ameliyati oldum bile. Bi estetikci cok guzel yapti cok sukur iz bile yok, tesekur ederim yine de

Back
X