- 11 Mart 2018
- 193
- 111
- 34
-
- Konu Sahibi Bayanaztech
Geçmiş olsun bende de olmuştu. Ama bende ateş titreme ve vücut ağrısı yapmıştı. Doktor ağrı kesici ve antibiyotik verdi. Bir hafta sonra tamamen kayboldu
Sut bezesinin oldugu yerden gogsunuzun ucuna dogru bir yandan bastırıp bir yandan sagın.Pet siseye sıcak su koyun beze olan yerlere hafıfce bastırarak dairesel hareketlerle masaj yapın. Dusa gırın sıcak su tutup masaj yapın.Bu komık gelebılır ama elinizle goguslerınızı aşagı yukarı hızlıca sallayın. Ben bu sekılde acıyorum o bezeleri
Ben o kadar cok yasadim ki bunu canima okudu cidden cok cektim masaj yaparak sagmaktan baska hic cozum bulamadimAllah kolaylik versin bol bol suyun altina sokup masaj yapin sagin bir de bebegin tam bosaltmasini saglayin
Cok yakin zamanda bende yasadim kulupte biri tersten emzirmeyi tavsiye etmis onu okudum ve denedim gercekten rahatladim. Mesela sol tarafi emzirecekseniz sagi emiyormus gibi pozisyonda tutup emzirin yastikla destek alabilirsiniz ilk seferde bile ben cok rahatladim doktor sizin yontemleri tavsiye etti pek ise yaramadi bendedeDoğum yapalı bir ay olmak üzere ilk günlerde göğsümün tekinin ucu yara oldu ve kapandı. Kapanınca süt birikti doktora gittim ancak sağarak ya da bebeğimi emzirerek açabileceğimi herhangi bir müdahale yapamayacaklarını söylediler. Kac gece acile gittim hastanedeki pompalarla, elektrikli pompayla evde sağdık açılmadı ve haliyle süt bezeleri oldu. Neyseki bi tavsiye üzerine beyaz lahana haşlayıp sardım bikaç kere ve açıldı şuan göğsüm açık bebeğim emiyor çok şükür ama bezeler kaybolmadı ve ağrı yapıyor. Bu ve benzeri şeyler yaşayan varsa lütfen tecrübelerinizi paylaşın benimle çünkü doktor da yapacak bişey olmadığını bu şekilde idare etmem gerektiğini söyledi. Ancak ciddi ağrılar oluyor göğsümde zaten bebeğim gazlı bir bebek sürekli ağlıyor bir de göğsümün ağrısı dayanılmaz oluyor
Belki aranızda yaşamış ve çözüm bulmuş birileri vardır. Şimdiden teşekkürler
Cok yakin zamanda bende yasadim kulupte biri tersten emzirmeyi tavsiye etmis onu okudum ve denedim gercekten rahatladim. Mesela sol tarafi emzirecekseniz sagi emiyormus gibi pozisyonda tutup emzirin yastikla destek alabilirsiniz ilk seferde bile ben cok rahatladim doktor sizin yontemleri tavsiye etti pek ise yaramadi bendede
Giderek azaldi ve sonra kaybolduOnu da denerim çok teşekkür ederim. Tamamen geçti mi peki bezeler kayboldu mu buda beni çok tedirgin ediyor
Giderek azaldi ve sonra kayboldu
Deneyip burdan paylasabilirmisiniz faydasi olduğunu duyarsam cok mutlu olurum. Rica ederin ınsallah siz fayda görürsunuzİnşallah bunu bilmek içimi rahatlattı çok sağolun
Deneyip burdan paylasabilirmisiniz faydasi olduğunu duyarsam cok mutlu olurum. Rica ederin ınsallah siz fayda görürsunuz
Gecti ama ara ara hep oldu canim tamamen birakana kadar zor gectiAmin inşallah çok sağolun Masaj yaparken de canım acıyor sonra ağrıyor ve ağrısı beni artık korkuttuyor.bebeğime de olabildiğince uzun tutuyorum emmesini Peki geçti mi tamamen bitiyo mu bu bezeler