Gösterdim önemli değil, kist çoğu kişide oluyor endişe edilicek birşey yok dedidoktora gösterdiniz mi peki
En azından şu an normal kist olduğunu biliyorsun bu çok güzel birşey. Tabiki ikinci üçüncü doktora göster için rahat etmeyecekse biopsı talep et ama çok çok çok yüksek olasılıkla şu anki doktorun dediği olacak. İnternete burnumda sivilce çıktı de kanser derler. İçini ferah tut. Allahın izniyle birşey yokmuş. Yine tedbirini al ama strese sokma kendini gerek yok. Bunlar memografi mi normal ultrason mu.Gösterdim önemli değil, kist çoğu kişide oluyor endişe edilicek birşey yok dedi
Ama internetten baktığımda bu şekilde kist olup anlaşılamayan ve kanser olan birçok kişi var, tam içim rahatladı derken şimdi tekrar endişelendim.
Bu sonuçları yorumlayacak ikinci bir doktora ihtiyacım var ve burası aklıma geldi doktor varsa ve yorumlarsa diye
Bence ikinci bir doktora daha gidin. Evham yapmışsınız gibi geldi.Gösterdim önemli değil, kist çoğu kişide oluyor endişe edilicek birşey yok dedi
Ama internetten baktığımda bu şekilde kist olup anlaşılamayan ve kanser olan birçok kişi var, tam içim rahatladı derken şimdi tekrar endişelendim.
Bu sonuçları yorumlayacak ikinci bir doktora ihtiyacım var ve burası aklıma geldi doktor varsa ve yorumlarsa diye
Normal ultrasonEn azından şu an normal kist olduğunu biliyorsun bu çok güzel birşey. Tabiki ikinci üçüncü doktora göster için rahat etmeyecekse biopsı talep et ama çok çok çok yüksek olasılıkla şu anki doktorun dediği olacak. İnternete burnumda sivilce çıktı de kanser derler. İçini ferah tut. Allahın izniyle birşey yokmuş. Yine tedbirini al ama strese sokma kendini gerek yok. Bunlar memografi mi normal ultrason mu.
Teşekkür ederimGeçmişler olsun.
İçin rahat etmiyorsa mamografi çektirebilirsin,daha kesin sonuç alırsın.
Ailede kötü hastalığı olan varsa risk altındasın,o zaman özelde çektirebiliyorsun.Teşekkür ederim
Yaşın 35 in altı olduğu için momografi olmaz dedi doktor, ultrasonda hepsi çıkıyormu ki
İyice sinirlerim bozuldu kaç gündür internette kanser videolarına bakmaktan
Öyle miGeçmiş olsun.
Benzer bir durum bende var. Doktorum sadece 6 ayda bir izleme verdi. Bunun haricinde sentetik yerine 100% pamuk iç çamaşırı kullanmamı tavsiye etti. Mümkünse de doğurup emzirmen senin lehine dedi.
Hayır istenmedi, yaşım 35 in altında olduğu için momografi yapılmıyormuşMamografı istendi mı bu ultrason sonrasında, bu kagıdın altında yazıyor mu öyle bisey veya biyopsi?
Mamografı yapılmadığına mr öneriliyor. İlk rahatsızlandıgımda mememden benimde yasım tutmuyordu mr cekmıstıler.Hayır istenmedi, yaşım 35 in altında olduğu için momografi yapılmıyormuş
Sadece 6 ay sonra tekrar gel dedi
Tekrar gitmeyi düşünüyorum, baya bir tedirgin oldum özellikle internette kanser hikayelerine baktıkça içim çok kötü oluyorBence ikinci bir doktora daha gidin. Evham yapmışsınız gibi geldi.
İnternet'e bakma bende dişçiye gidecektim diş Taşı temizlemeye çok korkuyordum dişçiye gitmdden İnternet'e bakmıştım orada neler neler yazmışlar doktora anlattım okuma öyle şeyleri dediTekrar gitmeyi düşünüyorum, baya bir tedirgin oldum özellikle internette kanser hikayelerine baktıkça içim çok kötü oluyor
Ailemde meme kanseri olan yokAilede kötü hastalığı olan varsa risk altındasın,o zaman özelde çektirebiliyorsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?