• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göğüste kist

oD2808

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2008
3.198
508
323
40
Merhaba, aranızda doktor yada sağlıkçı olan varsa ve cevaplarsa çok sevinirim
Sağ göğsümde elime gelen birşey sonucunda doktora gittim, ultrason sonucunu resim olarak attım ancak içim yine de rahat değil
Başka bir hastaneye gitmelimiyim
Eşim özel hastaneye gittik bence önemli birşey olsaydı söylerlerdi endişe etme diyor ama benim içim hiç rahat değil
Bilen varsa cevaplarsa çok sevinirim

Eklentiler

• IMG_20191031_162427.jpg
    IMG_20191031_162427.jpg
    77,6 KB · Görüntüleme: 324
doktora gösterdiniz mi peki
Gösterdim önemli değil, kist çoğu kişide oluyor endişe edilicek birşey yok dedi
Ama internetten baktığımda bu şekilde kist olup anlaşılamayan ve kanser olan birçok kişi var, tam içim rahatladı derken şimdi tekrar endişelendim.
Bu sonuçları yorumlayacak ikinci bir doktora ihtiyacım var ve burası aklıma geldi doktor varsa ve yorumlarsa diye

Ama internetten baktığımda bu şekilde kist olup anlaşılamayan ve kanser olan birçok kişi var, tam içim rahatladı derken şimdi tekrar endişelendim.
Bu sonuçları yorumlayacak ikinci bir doktora ihtiyacım var ve burası aklıma geldi doktor varsa ve yorumlarsa diye
En azından şu an normal kist olduğunu biliyorsun bu çok güzel birşey. Tabiki ikinci üçüncü doktora göster için rahat etmeyecekse biopsı talep et ama çok çok çok yüksek olasılıkla şu anki doktorun dediği olacak. İnternete burnumda sivilce çıktı de kanser derler. İçini ferah tut. Allahın izniyle birşey yokmuş. Yine tedbirini al ama strese sokma kendini gerek yok. Bunlar memografi mi normal ultrason mu.

Geçmişler olsun.
İçin rahat etmiyorsa mamografi çektirebilirsin,daha kesin sonuç alırsın.

Geçmiş olsun.

Benzer bir durum bende var. Doktorum sadece 6 ayda bir izleme verdi. Bunun haricinde sentetik yerine 100% pamuk iç çamaşırı kullanmamı tavsiye etti. Mümkünse de doğurup emzirmen senin lehine dedi.

Mamografı istendi mı bu ultrason sonrasında, bu kagıdın altında yazıyor mu öyle bisey veya biyopsi?

Bence ikinci bir doktora daha gidin. Evham yapmışsınız gibi geldi.

En azından şu an normal kist olduğunu biliyorsun bu çok güzel birşey. Tabiki ikinci üçüncü doktora göster için rahat etmeyecekse biopsı talep et ama çok çok çok yüksek olasılıkla şu anki doktorun dediği olacak. İnternete burnumda sivilce çıktı de kanser derler. İçini ferah tut. Allahın izniyle birşey yokmuş. Yine tedbirini al ama strese sokma kendini gerek yok. Bunlar memografi mi normal ultrason mu.
Normal ultrason
Yaşım 35 in altı olduğu için momografi uygun görülmüyormuş
İlk hastaneden çıktığımda çok sevindim ancak yine içim tedirgin
Kanser olduğu halde fark etmeyen birçok doktor var ve ben öyleyse diye korkuyorum

Geçmişler olsun.
İçin rahat etmiyorsa mamografi çektirebilirsin,daha kesin sonuç alırsın.
Teşekkür ederim
Yaşın 35 in altı olduğu için momografi olmaz dedi doktor, ultrasonda hepsi çıkıyormu ki
İyice sinirlerim bozuldu kaç gündür internette kanser videolarına bakmaktan

Teşekkür ederim
Yaşın 35 in altı olduğu için momografi olmaz dedi doktor, ultrasonda hepsi çıkıyormu ki
İyice sinirlerim bozuldu kaç gündür internette kanser videolarına bakmaktan
Ailede kötü hastalığı olan varsa risk altındasın,o zaman özelde çektirebiliyorsun.

Geçmiş olsun.

Benzer bir durum bende var. Doktorum sadece 6 ayda bir izleme verdi. Bunun haricinde sentetik yerine 100% pamuk iç çamaşırı kullanmamı tavsiye etti. Mümkünse de doğurup emzirmen senin lehine dedi.
Öyle mi
Kist mi çıktı sizde de, ultrason mu çekildi bana da 6 ay sonra gel dedi
Pamuklu iç çamaşırı neden kullanmak gerekiyor acaba

Ultrasonda birsey çıkmıyorsa tamam memografi yapma ama masum kist se bile tedbiri elden bırakmamak için memografi çekmeleri lazım. Bence başka doktora da gösterin. panik yapmayın ama tedbirli olun.Hatta sevinin temiz çıktı diye . Çok geçmiş olsun

internette eline kıymık batsa kansersin diyo zaten

o konulara girme hiç

bende çok geçtim bu evreden az çok anlıyorum artık

doktorun söylediği doğru korkucak bişey yok bence

yine de için rahat etsin istiyosan başka bir doktora daha görün oda aynı şeyi diyecek bence

Tekrar gitmeyi düşünüyorum, baya bir tedirgin oldum özellikle internette kanser hikayelerine baktıkça içim çok kötü oluyor
İnternet'e bakma bende dişçiye gidecektim diş Taşı temizlemeye çok korkuyordum dişçiye gitmdden İnternet'e bakmıştım orada neler neler yazmışlar doktora anlattım okuma öyle şeyleri dedi

Ailede kötü hastalığı olan varsa risk altındasın,o zaman özelde çektirebiliyorsun.
Ailemde meme kanseri olan yok
Onu da sordu doktor sanırım kötü birşey çıkınca biyopsi yapıyor ama o kadar çok ki kanser olan insan gerçekten korkuyor
Acaba yanlışlık var mı diye
Başka bir doktora da çıkmayı düşünüyorum,bir doktorun dediğini diğerini tutmuyor çünkü

Back