Pulmonoloji - Göğüs Hastalıkları Göğüste iltihaplı şişlik..

Bettitta

Ben de çöp kız olcam!
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2009
69
0
37
Selam arkadaşlar.. Kiloluyum ve göğüslerim normalden büyük.. Ama hiç bir şekilde göğüslerim vücuduma yapışmıyor, pişik bile olmuyor.. Ama uzun bir süredir göğsümün altında çok sık olmasa da zaman zaman nohut büyüklüğünde kırmızı şişlikler çıkıyor.. Dokunduğumda falan çok acıyor.. Bu şişlikler bir iki gün sonra ben farketmeden kendi kendine patlıyor ve içinden iltihap akıyor.. O iltihaplar yüzünden sütyenim yaraya yapışıyor ve ayırana kadar inanılmaz acı çekiyorum.. Yarayı gördüğümdeki sonuç asıl beni şok ediyor.. Şişliğin içi tamamen boşalmış ve oyulmuş.. :S
Göğüslerimin altı sürekli bu şişliklerden dolayı kahverengi lekelerle dolu.. Çünkü yaralar geçince kahverengi izler bırakıyor..
Doktora gittiğimde antibiyotik bir merhem kullanmamı söylediler.. Kullandım hala çıkıyor.. Bir daha çıkarsa şeker testi için gelmemi söylediler.. Tekrar gideceğim ama gitmeden önce aranızda bu durumu yaşayan var mı merak ediyorum.. Varsa sonucu ne oldu, tamamiyle bu dertten kurtuldu mu?
Lütfen yardım edin, çünkü insanın göğüslerinde kahverengi lekeler taşıması ve sürekli bu iltihaplı acı veren şişliklerle yaşaması çok zor.. :çok üzgünüm:
Teşekkürler..

X