Ben. Benim hiçbir şekilde belirtim yoktu sadece reglm gecikti testti kandı derken öylece sürdü. Yanlış hatırlamıyorsam 7. 8. Haftada başlamıştı belirtilerim o da bulanmak yaniGöğsünde herhangi bir şişkinlik ağrı hassasiyet belirtisi olmadan hamile olduğunu öğrenen varmı lütfen cevaplayın
Çok teşekkür ederim cevapladığınız içinBen. Benim hiçbir şekilde belirtim yoktu sadece reglm gecikti testti kandı derken öylece sürdü. Yanlış hatırlamıyorsam 7. 8. Haftada başlamıştı belirtilerim o da bulanmak yani
Rica ederimÇok teşekkür ederim cevapladığınız için
Benimde hiç göğüs hassasiyetim siskinligim yoktu baya da bi olmadı kasik agrisi dışında hiç bi belirtim yoktuGöğsünde herhangi bir şişkinlik ağrı hassasiyet belirtisi olmadan hamile olduğunu öğrenen varmı lütfen cevaplayın
Bundan 3 yıl önceki hamileligimde hiç göğüs ağrısı/sancısı/batması yaşamamıştım. Hatta her adet oncesi göğüsleri ağrıyan ben, o ay hiç ağrı yaşamamıştım. Tek belirtim oydu.Göğsünde herhangi bir şişkinlik ağrı hassasiyet belirtisi olmadan hamile olduğunu öğrenen varmı lütfen cevaplayın
Ben varım. Ama zaten regl döneminde de hiç hassasiyetim olmazdı belki de ondan gebelikte de yaşamadım.Göğsünde herhangi bir şişkinlik ağrı hassasiyet belirtisi olmadan hamile olduğunu öğrenen varmı lütfen cevaplayın
Adetinizin gecikme durumu nasıldıBen var o kadar hiç bi belirti yaşamadığım için gebeliğimi 15 haftada öğrendim
Ben pcoslu olduğum bide covide yakalanmıştım ondan sonra yılda iki bazen üç kere oluyodumAdetinizin gecikme durumu nasıldı
ben hala öyle bir ağrı yok kasıklarımda da yok sıfır belirti sadece bu sabah biraz bulantı oldu ara ara baş dönmesi ama saniyelikGöğsünde herhangi bir şişkinlik ağrı hassasiyet belirtisi olmadan hamile olduğunu öğrenen varmı lütfen cevaplayın